-
نمایش ندادن ماژول در صفحه مورد نظر
با سلام و احترام
دوستان عزیز در سایت زیر که سایت خودم هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه توجه کنید روی مطالب کلیک کنید به عنوان مثال ا زقسمت منو ها گزینه بازاریابی اینترنتی - بازاریابان همه دروغگو هستند کلیک کنید یک ماژول که در قیمت چپ فعال می باشد و لینک به صورت درست نمایش داده می شود ولی اگر در صفحه اول همین گزینه رو انتخاب کنید هم ماژول همکاری با ما درست نمایش داده نمیشه البته جالب اینه که لینک هر دو مقاله فرق میکنه
ممنون میشم راهنمایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-09-2015 11:55 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
استفاده از قالب ها و بسته های نصبی اماده شرکت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این مشکلات رو داره که من هم به هیچ نحوی نتونستم این مشکل رو حل کنم و با مدیر سازنده هم تماس گرفتم مشخص نشد چه جوابی بده یعنی راه حلی برای این کار ندارند
یک راه پیشنهاد می کنم: ماژول مورد نظری رو که می خواهید در صفحات خاصی نمایش بدید : به مدیرت ماژول مورد نظر بروید و در بخش نمایش منو ها حالت اون رو اگه بر روی : تنها در صفحات منو علامت زده شده به حالت نمایش انها در همه صفحات به جز علامت زده شده انتخاب کنید و امتحان نمایید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)