-
سه سوال من در مورد صفحه اول
سلام
راستش من این مطالب رو جستجو کردم ولی پیدا نکردم
اول اینکه نمایش پست های جدید دو سکشن در کنار هم به صورت موازی دز صفخه اول چجوری هست؟یعنی می خوام اخبار صفحه اول من در دو ستون قرار بگیره.هر ستون برای یک سکشن یا کتگوری باشه و هر مطلب جدیدی که من پست می کنم توی ستون خودش نمایش داده بشه
دوم در مورد حذف ارسال نظر در صفحه اول هست.در صفحه اول در کنار گزینه ادامه مطلب,ارسال نظر هم هست که می خوام نمایش داده نشه اما بعد از اینکه روی ادامه مطلب کلیک شد ارسال نظر هم نمایش داده بشه
سوم در مورد ارسال عکس هست
من در صفحه اول برای تیتر هر خبر ه عکس دارم....می خوام وقتی روی ادامه مطلب کلیک می شه این عمس در پست اصلی بزرگ تر نشون داده بشه.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-21-2007 04:48 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : سه سوال من در مورد صفحه اول
در منوي اصلي روي اولين آيتم ( صفحه اصلي ) كليك كنيد.
در صفحه اي كه باز ميشه يه نگاه به سمت چپ بندازيد !
مشكلتون برطرف ميشه 
دفعه بعد هم تو سرچتون بيشتر دقت كنيد !
-
-
بابا شما که میاید پست هم می زنید!جواب هم می دید چرا دقیق نمی گید!
آخ قربون شلکت!!!!!!امن اگر می دونستم توی صفحه اصلی تو کدوم قسمته که به شما زحمت نمی دادم >
-
-
آخ قربون شلكت (!) اول قوانين رو بخون :
6) لطفاً در هنگام طرح سوالات خود آنها را به صورت جداگانه مطرح فرمایید. بدین معنی که در صورتی که سوالهای گوناگونی دارید ، آنها را در چندین ارسال مطرح نمایید و از مطرح کردن تمامی سوالات در یک ارسال خودداری فرمایید .
خوب؟
بعدشم :
5) لطفاً در هنگام مطرح کردن سوالات خود ، انجمن مناسب را انتخاب نمایید و از مطرح کردن سوالات خود در انجمنهای نامتناسب با سوالتان خودداری نمایید.
تازه :
21 ) سعی کنید پیش از پرسیدن سوال، مقداری در انجمن جستجو کنید. ممکن است پاسخ سوال شما قبلا در انجمن موجود باشد. به احتمال قوی، با این روش سریعتر به پاسخ خود خواهید رسید. در صورت امکان سوال خود را در ادامه عناوین موجود بپرسید.
همه سوالات شما قبلا در انجمن پاسخ داده شد .. آموزش هاي سايت هم به چند مورد از سوالات شما اشاره داره . خيلي ممنون 
-
-
من که اصلا منصرف شدم...اما کاش به جای این همه نقل قول می گفتید دنبال چه عنوانی توی فروم بگردم...من از صبح تا الان گشتم اما چیزی پیدا نکردم.
-
-
[quote author=aghamahdi link=topic=6021.msg36000#msg36000 date=1177184517]
من که اصلا منصرف شدم...اما کاش به جای این همه نقل قول می گفتید دنبال چه عنوانی توی فروم بگردم...من از صبح تا الان گشتم اما چیزی پیدا نکردم.
[/quote]
كارايي كه من گفتم رو انجام بده !
تو بخش مديريت وارد شو
از ليست منو ها منوي اصلي رو انتخاب كن
روي اولين آيتم ( صفحه اصلي ) كليك كن
در ضمن اگه " صفحه اصلي " رو توي فروم سرچ كني 16 صفحه Result بهت ميده ! تو هيشكدوم به جوا سوالت نرسيدي !؟
-
-
اتفاقا من هم همین کلمه رو قبلا سرچ کردم اما به جز یک تاپیک توی 9 صفحه ای که برای من اومده بود چیزی نبود که ازش سر در بیارم!
اون تاپیک هم اشاره کرده بود به mod_article_thumbnails_v2.0 0
که البته من اون تاپیک رو 2-3 بار از اول تا آخر خوندم لما هر کاری کردم نفهمیدم چجوری باید یه کاری کرد که این ماژول فقط تو صفحه اول تنشیم شه و هر چی هم بعد از نصب ماژول سعی کردم تنظیمش کنم نشد که نشد!
من همه اون 9 صفحه رو خوندم!!!!به خدا هیچی نفهمیدم!!!حالا یه جوون مردی نیست این یک بار یه مطلب رو دو بار بگه!!!!
-
-
1 - [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] عكساش باز نميشه موقتا ولي شما از روي متنش به نتيجه خواهي رسيد.
2- به صورت پیش فرض نمیشه باید با تغییرات ساده در php در کامپوننت frontpage این کارو بکنی
3- يكم واضح تر توضيح بده تا كمكت كنيم.
-
-
راستش اون رو وندم اما چون می خواستم مطالب هر ستون برای یک بخش باشه به دردم نخورد.
آقا آبتین مشکل اصلی من اینه که می خوام صفحه اول سایتم دو تا ستون داشته باشه
هر ستون به فرض 10 ردیف داشته باشه .
هر ستون برای یک بخش باشه.
وقتی توی هر بخش پست جدید می زنم بره توی ستون خودش.
سایت من هم یه سایت خبری هست
توی تاپیک های قبلی(همه رو قبل از باز کردن تاپیک جدید خوندم!!!!!)گفته شده بود که یه موقعیت جدید ایجاد کنید و بعد از ماژول mod_article_thumbnails استفاده کنید
من کد هایی که برای ایجاد موقیعت جدید باید در ایندکس گذاشته شه رو دیدم...اما توضیحی پیدا نکردم که گفته باشه برای اینکه فقط این ماژول در صفحه اول و بین منو های سمت راست و چپ قرار بگیره چه کار باید کرد؟
این ماژول رو هم روی مامبو خودم نصب کردم اما با این که انتشارش هم دادم اما در هیچ موقعیتی نشون داده نمی شه
با تشکر
-
-
با اجازه مدیران
من هم همین مشکل رو داشتم و با استفاده از ماژول section_thumbnail مشکل حل شد بطوری که چند تا از این ماژول تولید کردم و در موقعیت user2 و user3 قرار دادم .جهت تولید چند تا از این ماژول باید فایل xml رو باز کنی و اسم فایل php رو که تغییر دادی در دو قسمت وارد کنی . داخل فایل xml ماژول از search استفاده کن درست می شه
مثلا section_thumbnail11.php
section_thumbnail11.xml
خط 13
<filename module="mod_section_thumbnails11">mod _section_thumbnails11.php</filename>
من این کار رو کردم و روی لو کال هیچ مشکلی نبود فقط روی هاست که اپ کردم مشکل ایجاد شد و وقتی روی ادامه مطلب کلیک می کنم مینویسه باید وارد شوید و وفتی وارد می شوم می نویسه دسترسی به این بخش امکان پذیر نمی باشد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)