مهندس لطفا بيشتر راهنمايي كنيد.ممنونمنوشته اصلی توسط najafi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

مهندس لطفا بيشتر راهنمايي كنيد.ممنونمنوشته اصلی توسط najafi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
منوی افزونه ها > مدیریت قالب > روی قالبی که در سایت استفاده میکنید کلیک کنید > انتساب به منو ها
البته فکر میکنم مشکلی از این لحاظ ندارین و انتظار شما اینه که تمام بخش هایی که در صفحه اول فعال هستند رو در صفحات دیگه هم فعال کنید
مهندس جان تا اينجا رفتم روی قالبی که در سایت استفاده میکنید کلیک کنید > ولي گزينه انتساب به منو ها رو پيدا نمي كنم!نوشته اصلی توسط najafi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اينم عكس جهت اطلاع بيشتر.
بله كاملا همينطوره! منم همينو مي خوام كه صفحات مثل صفحه اول براشون باز بشه!نوشته اصلی توسط najafi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قالب شما فارسی نیست و به انگلیسی درج شده به تب assignment مراجعه کنید
باز هم تکرار میکنم که تمامی صفحات شما داره از قالب استفاده میکنه ولی ماژول هایی که در صفحه منتشر شده با هم فرق میکنه
شما اگر میخواین صفحات فرعی ، مشابه صفحه اصلی باشند، باید ماژول های فعال در صفحه اصلی رو در صفحات فرعی منتشر کنید و اختصاص بدین
سلام مهندس
انتساب به منو ها رو هم زدم فرقي نكرد.
اگه امكانش هست نحوه عمل رو به ترتيب بگين.نوشته اصلی توسط najafi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بازم ممنون مهندس
مباحث مربوط به انتشار ماژول رو در دانشنامه جوملا مطالعه و تمرین کنیدنوشته اصلی توسط a6543210 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قالب شما مشکلی نداره، باید صفحات فرعی رو طبق سلیقه خودتون دیزاین کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)