-
مشکل در برچسب زدن به مطلب
با سلام و عرض ادب
ورژن جوملا 3.3.6 نصب شده روی لوکال هاست زمپ
اطلاعات نمونه رو هنگام نصب تایید کردم، دارم تست میکنم، وقتی برای مطلب برچسب میزنم و مطلب رو ذخیره میکنم فقط یک برچسب رو نمایش میده، ولی وقتی موقع نوشتن برچسب، پیشنهادهای خود جوملا که عبارتند از (جوملا فارسی، جوملا، آرش در دهخدا) اینارو انتخاب میکنم، هر سه تا رو نمایش میده، مشکل از کجاست؟
با سپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-15-2015 03:34 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
باید جدا کننده لاتین باشه , نه ،
-
-

نوشته اصلی توسط
JABLI
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام و عرض ادب
ورژن جوملا 3.3.6 نصب شده روی لوکال هاست زمپ
اطلاعات نمونه رو هنگام نصب تایید کردم، دارم تست میکنم، وقتی برای مطلب برچسب میزنم و مطلب رو ذخیره میکنم فقط یک برچسب رو نمایش میده، ولی وقتی موقع نوشتن برچسب، پیشنهادهای خود جوملا که عبارتند از (جوملا فارسی، جوملا، آرش در دهخدا) اینارو انتخاب میکنم، هر سه تا رو نمایش میده، مشکل از کجاست؟
با سپاس
شما دوتا راه حل دارید
۱. از قسمت مدیریت سایت -> کامپوننت ها -> برچسب ها
را انتخاب کنید و برچسب های مورد نیاز تونو وارد کنید و برچسب های بدرد نخور را حذف یا ویرایش کنید.
۲. هنگام ورود محتوا از مدیریت مطالب , برچسبی که میخواهید را قبلا در Notepad بنویسید به صورت یکی یکی در قسمت برچسب ها paste کنید (مثلا اگر برچسب هاتون : جوملا فارسی , مترجم برگزید جوملای فارسی)
هر کدام از این ۲ عبارت را به صورت جداگانه باید در قسمت برچسب ها paste کنید.
-
-

نوشته اصلی توسط
hosseintv
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باید جدا کننده لاتین باشه , نه ،
سلام، این راه حل جواب نمیده، یعنی هنگام ویرایش قبول میکنه ولی وقتی مطلب رو ذخیره میکنم و سایت رو نگاه میکنم فقط برچسب اولی رو نمایش میده و بقیه نیست

نوشته اصلی توسط
shmata
شما دوتا راه حل دارید
۱. از قسمت مدیریت سایت -> کامپوننت ها -> برچسب ها
را انتخاب کنید و برچسب های مورد نیاز تونو وارد کنید و برچسب های بدرد نخور را حذف یا ویرایش کنید.
۲. هنگام ورود محتوا از مدیریت مطالب , برچسبی که میخواهید را قبلا در Notepad بنویسید به صورت یکی یکی در قسمت برچسب ها paste کنید (مثلا اگر برچسب هاتون : جوملا فارسی , مترجم برگزید جوملای فارسی)
هر کدام از این ۲ عبارت را به صورت جداگانه باید در قسمت برچسب ها paste کنید.
راه اول شما جواب داده و کار کرد بدون مشکل
ولی راه حل دوم جواب نمیده، مثل بالایی نشون نمیده
نمیدونم شاید مشکل از منه، ولی در وردپرس و یا وبلاگ ها با همین روش معروف (دوستمون اشاره کردن) استفاده میکنم، برچسب ثبت میشه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)