-
آدرس سایت جوملایی ؟؟؟؟؟
با سلام خدمت دوستان.
الان چند روزه دارم سعی میکنم که از جوملا توی سایتم استفاده کنم ولی چند تا مشکل اساسی دارم
1- وقتی جوملا 3 و بالاتر رو نصب میکنم صفحه ی اولی که برای انتخاب زبان و غیره هست اصلا گرافیکی که توی مقالات هست رو نداره و فقط یه سری نوشتست که زیر هم همینجوری اومده و سوال و جوابه. که این اصلا چیز مهمی نیست
2- وقتی فیلدها رو پر میکنم و گزینه ی صفحه ی بعد رو انتخاب میکنم بدون اینکه هیچ اروری بده خیلی ساده به صفحه ی بعد نمیره. خیلی لز مقالات رو مطالعه کردم ولی هیچ چیزی در این مورد پیدا نکردم. خودم فکر میکنم مشکل از آدرس سایتی هست که ازم میخواد چون نوشته آدرس سایت جوملایی ولی از دوستان که پرسیدم میگن همون آدرس سایت خودمو باید وارد کنم که به نظرم کار احمقانه ایه چون داخل سایت خودمم و توی سایتم نصب شده. پس همچین سوالی کاملا احمقانست. لطفا راهنمایی کنید که چیکار باید بکنم. آیا با نصب جوملا 2.5 مشکل حل میشه یا نه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-24-2015 06:23 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
روی لوکال دارید نصب میکنید یا هاست؟
از چه بسته ای استفاده میکنید؟ جوملای خام یا قالب با بسته نصبی؟
-
-
سلام دوست عزيز
اول از همه آخرين نسخه ٣٠٤٠١ رو از سايت جوملا جهاني دانلود كنيد
دوماً اين مشكل به احتمال زياد از تنظيمات هاست شما هست ؟ هاستتون دايركت ادمينه؟ يكي از دوستان ديگه اين مشكلو داشتن كه نسخه ٢.٥ رو بدون مشكل براشون نصب كردم شما هم امتحان كنيد ولي توصيه من اين هست كه حتما از طريق هاستتون پيگيري كنيد كه برطرف كنند (اينطور كه دوستان عزيز گفتند بهترين راه حله)
موفق باشيد
-
-
دوست گرامی می توانید از مدیر هاستتون بخواهید تا براتون جوملا رو نصب کنند. من در هاست خودم نمی تونستم جوملا رو نصب کنم ، به مدیریت هاست اطلاع دادم و اونا مشکل رو حل کردند.
موفق باشید
-
-
با تشکر از همه دوستان. من دارم روی هاست نصب میکنم و جوملا 3.1 و 3.3 و 3.4 و هر آنچه اینا زیر شاخه دارن رو امتحان کردم جوملای 2.5.28 رو هم که نصب کردم اصلا کار نکرد. بنابراین الان به نصیحت آخرین دوستمون گوش کردم و با سرویس دهنده ی هاستم تماس گرفتم و ازشون درخواست کردم که خودشون برام جوملا رو نصب کنن. الان هم جوملا نصبه. فعلا که مشکلی بنظر نمیرسه
-
-
سلام...خواستم بگم اونایی ک جوملا 3 رو دارن فعلا اونو ب 3.4 ارتقا ندن...
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)