دوستان عزیز کسی با قالب awetive کار کرده ؟

دوستان عزیز کسی با قالب awetive کار کرده ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
ميتونيد مشكل خاصي كه با اين قالب براتون بوجود اومده رو عنوان بفرمائيد؟
موفق باشيد
مشکل خاصتی ندارم
فقط می خواستم یکم در مورد امکاناتش و نحوه فعال سازی اون ها چیزی بدونم
می خوام مطالب خدمو وارد سایت کنم و نمی دونم یک سری امکاناتش رو چطور باید استفاده کنم
دوست عزیز مطالب که مربوط به تنظیمات قالب نیستند باید از مدیریت مطالب مطلب جدید ایجاد کنید
صد درصد هم شما بعد از دریافت قالب فایل quick start دریافت کردید و اونو نصب کردید که مشکل بهم ریختگی و انتساب ماژول و ... ندارید و به طور پیش فرض اینها هستند
در نهایت هم اکثر قالب های اینچنینی ، اگر در قسمت مدیریت قالب ها روی نام قالبتون کلیک کنید میتونید تنظیمات اونو ببینید : کپی رایت ، چیدمان صفحه ، رنگ بندی و ... که با کمی وقت به راحتب بدون هیچ دانشی میتونید تغییرات خودتون رو اعمال کنید البته بستگی به قالب شما داره که چه امکاناتی دارد
موفق باشید![]()
ممنون خوب من هم می خواستم ببینم کسی اختصاصی با این قالب کار کرده که یکم اطلاعات در اختیار من قرار بده و یا من تغییراتی که نیاز دارم انجام بدم رو باید از چه طریقی و کدام قسمت این قالب باید مراجعه کنم
تغییراتی که نیاز دارد رو بگید
دوستان راهنمائی میکنن
ممنون
اول می خواستم یه اطلاعات کلی در موردش بگیرم امکاناتش و این چیزا
من می خوایم یه ماژول تب داشته باشم که مطلب هر تب رو به صورت آکاردئونی نمایش بده
لطفا رهنمایی کنید
Sj News Ajax Tabs رو هم نصب کردم ولی اصلا توی تنطیماتش مشخص نیست مطالبی که میشه توش نمایش داد رو باید از کجا تعیین کرد
Sj Responsive Listing for K2 رو نصب کردم ولی نه گرافیکش هست فقط نوشته و بعدشم مسر های سایت رو هم نمایش میده که فکر کنم مشکل اساسی داره
دوست عزیز اول بفرمایید شما بسته نصبی این قالبو نصب کردید یا فقط قالب رو ؟
من بسته نسبی قالب رو نصب کردم
دوست عزیز اینو نگاه کنید مشکلتون حل میشه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نحوه کار با قالب شماست
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)