سلام دوستان
تازگی به جوملا روی آوردم
سئولاتی داشتم
1- کدام نسخه برای یک سایت شرکتی فروشگاهی بهتر هست ؟
2-فرق این نسخه ها چیه ؟
سلام دوستان
تازگی به جوملا روی آوردم
سئولاتی داشتم
1- کدام نسخه برای یک سایت شرکتی فروشگاهی بهتر هست ؟
2-فرق این نسخه ها چیه ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام دوست عزیز به جوملا خوش آمدید
طبیعتا همیشه آخرین نسخه یک سیستم نرم افزاری بهترین است چرا که تمام باگ ها رفع شده و به بهترین شکل بهینه سازی شده پس میتونید از نسخه 3.4.1 استفاده کنید
دقت کنید دیگر از جوملا 2.5 پشتیبانی نمیشود ولی با توجه به کامپوننت هایی که قصد استفاده از اونها رو دارید (مخصوصا بریا فروشگاه) باید نسخه مورد نظر رو انتخاب کنید چرا که برای جوملا 3 باید برای داشتن یک سایت فروشگاهی برای درگاه پرداخت و ... مطابق با این نسخه هزینه کنید ولی در جوملا 2.5 خیلی از این موارد به صورت رایگان منتشر شده
موفق باشید
![]()
سلام " ممنون به خاطر جواب ...نوشته اصلی توسط mohammad2232 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز نظرتون چیه ؟ با چی کار کنم بهتره ؟ 2 یا 3 ؟
به نظرتون 3.4 نصب کنم به مشکل بر نمیخورم ؟ میشه اختلافات این دو نسخه عرض کنید ؟
از هزینه صرفه نظر کنید با هزینه مشکلی ندارم فقط میخوام از لحاظ امنیتی مشکل بر نخوره
همونطور که دوستمون فرمودن، دیگه 2.5 پشتیبانی نمیشه
توصیه میکنم که حتما با 3.4.1 شروع کنید و یاد بگیرید
موفق باشین
وقتی 2.5 پشتیبانی نمیشه، معنیش اینه که اگر باگ امنیتی جدید پیدا بشه بر طرف نمیشه، پس اصلا صلاح نیست ...نوشته اصلی توسط amir ho3in [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست من ، حتمی 3.4.1 نصب میکنمنوشته اصلی توسط najafi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا لینک جوملا3.4.1 فارسی بدید ، داخل صفحه اصلی پیدا نکرمنوشته اصلی توسط najafi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تشکر 3>
جوملا 3.3.6 فارسی:نوشته اصلی توسط amir ho3in [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعد از نصب به 3.4.1 ارتقاء بدید
علاقه مندی ها (Bookmarks)