من می خوام یک صفحه مخصوص گالری تصاویر در سایتم داشته که هم نمایش اسلایدی تصاویر رو داشته باشه
هم کلیه مجموعه های گالری رو نمایش بده که کاربران بتونن خدشون براساس تمایل انتخاب کنند
من فوکا گالری رو نصب کردم ولی نشد این کار
لطفا کمک کنید ؟

من می خوام یک صفحه مخصوص گالری تصاویر در سایتم داشته که هم نمایش اسلایدی تصاویر رو داشته باشه
هم کلیه مجموعه های گالری رو نمایش بده که کاربران بتونن خدشون براساس تمایل انتخاب کنند
من فوکا گالری رو نصب کردم ولی نشد این کار
لطفا کمک کنید ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
فوکا چرا نشد؟!
یکی از بهترین هاست
در هر صورت ماژول گالری تصاویر زیاده
میتونید از RsGallery استفاده کنید
از ویجت کیت هم میتونید استفاده کنید
علاوه بر گالری، اسلاید شو و امکانات دیگری هم داره
سپاس
من از فوکا گالری استفاده می کنم
ولی وقتی برای منو لیست مجموعه های فوکا گالری رو انتخاب می کنم صفحه گوگل مپ باز میشه و اصلا مجموعه ها رو نمایش نمی ده مشکل کجاست؟
دمو قرار بدید تا بررسی کنیم
ممنوننوشته اصلی توسط najafi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما می بینید که گوگل مپ باز میشه
نوشته اصلی توسط vahidazizi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا یک ماژول جدا گانه برای گوگل مپ فعال هست یا در تنظیمات گالری باید تغییرات بدید
اگر مشکل حل نشد دسترسی بدید، چک کنم
ممنون اون رو حل کردم توی تنظیماتش گشتم و درستش کردمنوشته اصلی توسط najafi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خوشحال که مشکلتون حل شدنوشته اصلی توسط vahidazizi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای سپاسگذاری از پاسخ ارائه شده نیازی به پست نیست و از دکمه تشکر استفاده کنید
موفق باشید
الان یه مشکل دیگه دارمنوشته اصلی توسط najafi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در فوکا گالری من ثبت امتیاز برای عکس و همچنین ارسال نظر در مورد عکس فقط برای کابران ثبت نامی زده امکان داره
می خواستم ببینم چظور می تونم این وضعیت رو تغییر بدم و اون رو برای عموم بازدید کنندگان فعال بشه تا همه بتونن نظر بدن.
توی تنظیماتش هم گشتم چیزی نتونستم پیدا کنم در این مورد
علاقه مندی ها (Bookmarks)