سلام دوستان، ببخشید من ماژول تعداد بازدید کننده گان سایت رو بر روی جوملا 3 نصب کردم. و در هنگام نصب پیج سفید شد. الان سایتم کار نمی کنه، راه حلی چیه لطفا کمکم کنید.

سلام دوستان، ببخشید من ماژول تعداد بازدید کننده گان سایت رو بر روی جوملا 3 نصب کردم. و در هنگام نصب پیج سفید شد. الان سایتم کار نمی کنه، راه حلی چیه لطفا کمکم کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دسترسی به مدیریت دارید؟
ن متاسفانه، کل سایت صفحه سفید میاره
ن متاسفانه، کل سایت صفحه سفید میارهنوشته اصلی توسط najafi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
دسترسی به مدیریت ندارید یا مدیریت سایت رو هم کلاً باز نمی کنه ؟
از داخل هاست ماژول غیر فعال کنید
موفق باشید
مدیریت سایت هم یه صفحه کاملا سفید میاره. میشه بگید چطوری از داخل هاست ماژول رو غیره فعال کنم (ممنون میشم)نوشته اصلی توسط sirati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
از داخل phpmyadmin
extensions رو پیدا کنید توجه کنید پسوند دیتا بیس بهش اضافه شده
اون ماژولی رو که هم نصب کردید از داخلش پیدا کنید بعدش status که enabled رو مقدارش برابر با 1 رو 0 کنید
موفق باشید
click save! یادتون نره
ببخشید این phpmyadmin رو در داخل هاست گشتم دنبالش نیست. کجا باید پیداش کنم. بعد از نام سایت هم نوشتم اونم یه صفحه سفید آوردهنوشته اصلی توسط sirati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از داخل data base
یه گزینه phpmyadmin
از اونجا برو
فقط نمی دونی خراب کاری نکنی ها
موفق باشی
نوشته اصلی توسط sirati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
عزیزم دستت درد نکنه ، خیلی ممنون و ازتون تشکر می کنم
علاقه مندی ها (Bookmarks)