سلام خدمت دوستان
بنده یه اسلایدشو مثل اسلاید شو این سایت میخواستم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یعنی قسمت توضیحاتو قسمت عکس جداباشه
خواهش میکنم سریع کمک کنید
باتشکر

سلام خدمت دوستان
بنده یه اسلایدشو مثل اسلاید شو این سایت میخواستم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یعنی قسمت توضیحاتو قسمت عکس جداباشه
خواهش میکنم سریع کمک کنید
باتشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
مفید بود ممنون
سلام دوست عزیز
خدمت شما [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
ممنون خیلی عالیه فقط یه مشکل داره
زبان سایت حتما باید انگلیسی باشه تا جواب بده یعنی اگر زبان فارسی باشه قسمت انتخاب عکس اسلاید میفته زیر خود عکس(کلاقاطی میشه)
اگه راهی هست که بشه مشکلو حل کرد لطف کنید راهنمایی کنید
لطفا اگه امکان داره منو راهنمایی کنید
این هم هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در کل میتونید از این آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اسلایدر های دیگه هم ببینید و انتخاب کنید فکر نکنم با زبان فارسی مشکل دداشته باشند متاسفانه من فعلا امکان نصب و راهنمایی دیگه رو ندارم اگر تونستم نصب میکنم بهتون اطلاع میدم
موفق باشید
دوست عزیز
وقتی نصب کردید مثل این دمو شد یا نه ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]اینو دانلود کنید و نصب کنید
رایگان
همونه
کارتون انجام میده
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)