سلام دوستان سایت من تگ عنوان نداره!! مثلا برا عنوان اصلی سایت که باید h1 باشه رو نداره میشه خواهش کنم کمک کنید!؟ اکثر راه حل ها رو رفتم ولی نشد.
title صفحه اصلیم از view page source به این شکله!!
<title>خانه</title>
سلام دوستان سایت من تگ عنوان نداره!! مثلا برا عنوان اصلی سایت که باید h1 باشه رو نداره میشه خواهش کنم کمک کنید!؟ اکثر راه حل ها رو رفتم ولی نشد.
title صفحه اصلیم از view page source به این شکله!!
<title>خانه</title>
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
کاربرد title برای عنوان و منو بار هست و h1, h2 و ... برای heading.
این دو با هم فرق دارند!
ممنون دوست عزیز میخوام تگ h1 , h2 رو قرار بدم راهنمایی کنید لطفانوشته اصلی توسط H@m3d [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
اگر منظورتون این است که چرا title شما واژه "خانه" هست، آن را در قسمت منو تغییر دهید.
اگر منظور شما این است که چرا h1 ندارید، این مربوط به ساختار محتوا و به خصوص قالب شما می شود.
با احترام
ممنون دوست عزیز نه منظورم title نیست منظورم تگ h1 هست چندین راه رو امتحان کردم ولی نشد!! چه کنم؟نوشته اصلی توسط علیرضا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
داداش برای نمایش عنوان در تب های مرورگر حتما باید از title استفاده کنید.
h1 - h6 برای این کاربرد داره مثلا شما یه متن در صفحه دارید درباره امیرکبیر بالای متن یه h1 میزارید برای امیر کبیر تا مشخص شه عنوان این مقاله امیرکبیره.
اینا تفاوت زیادی داره
ممنون دوست گرامی، خب title ها رو چ جوری میشه h1 داد!!؟نوشته اصلی توسط hosseintv [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کسی نیست کمک کنه؟!؟
نمیشه داداش .
به هیچ وجه اگر شما صرفا برای سئو سایت میگید این راه نشدنیه بهتره از قواعد و اصول خاص خودش برید جلو این دو تگ کاملا از هم مجزان
علاقه مندی ها (Bookmarks)