سلام دوستای عزیز...من توی نصب جوملا اون قسمت وارد کردن اطلاعات دیتابیس به مشکل خوردم... چه چیزی رو باید به عنوان پایگاه داده و پیشوند جداول وارد کنم؟

سلام دوستای عزیز...من توی نصب جوملا اون قسمت وارد کردن اطلاعات دیتابیس به مشکل خوردم... چه چیزی رو باید به عنوان پایگاه داده و پیشوند جداول وارد کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
اگر روی لوکال هستین باید به phpmyadmin و اگر روی هاست هستین باید به mysql databases برید و دیتا بیس خود و یوزر متصل به اون را ایجاد کنید.
سپس در مراحل نصب اونها را وارد کنید.
پیشوند جداول هم مهم نیست و به صورت دیفالت بذارید.
شاد باشید
سلام
من میخواستم جوملا رو بر روی هاست نصب کنم اما نتونستم . لطفا راهنمایی بفرمایید. (هاست خریداری شده win2003 و highadmin می باشد)
با تشکر
مشکل کجاست؟؟مگه شما تا مرحله وارد کردن اطلاعات دیتابیس پیش نرفته اید؟؟در این مرحله باید دیتابیسی که در هاست خود ایجاد کرده اید مشخصاتش را وارد کنید.اگر نتوانستید یوزر پس و آدرس هاست و آدرس دامنه را به من پیام خصوصی دهید تا من رایگان برایتان نصب کنم ولی در عوض بعد از اینکه سایت شما طراحی شد یه تبلیغات از سایت من در سایت خود قرار دهید
دادا شما از شرکتی که هاست گرفتین به سایت اصلی اون برید تو قسمت جستجو سوالتون رو مطرح کنید میاره معمولا این شرکت ها اطلاعاتی به صورت تصویری راجع به نحوه ایجاد ایمیل ، پایگاه داده ، آموزش کنترل پنل و الی آخر میزارن
سلام
دیتا بیس رو ساختم . چطوری باید فایل ها رو آپلود کنم ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)