-
انتقال سایت
با سلام خدمت بزرگان جوملا
من در حال تغییر سایتم هستم. یعنی کلا دارم یه سایت جدید طراحی میکنم و باید کلیه اطلاعات سایت قدیمی را به سایت جدیدم انتقال بدم.
سایت من یه سایت انتشار مقالات بصورت پی دی اف است. بنابراین کلی در حدود 105 فایل بهمراه چکیده ای از هر کدام در سایت وجود دارد که کاربران می تونن دانلود کنن
حالا سوالم این است که روش کار برای انتقال این فایلها چیست؟ ایا باید بشینم و همه مقالات را از اول وارد کنم ؟ اگر اینطور باشه با تاریخ ایجاد آنها چه بکنم؟ چون در حدود 3 سال است که این سایت وجود دارد.
لطفا من را راهنمایی فرمایید
با سپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-16-2015 09:39 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
ادرس سایت فعلی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] است
سپاس
-
-
خوب شما برای تغییر ظاهر سایتتون فقط کافیه قالب رو تغییر بدید و با مطالب که کاری ندارید
-
-
آکبا بکاب پیشنهاد خوبی برا پشتیبانی گرفتن هست
-
-
سلام دوست عزیز
نسخه فعلی جوملا شما چند است؟ هم میتونید جوملاتون رو با روش های گفته شده ارتقا بدید . هم میتونید از افزونه هایی که مطالب رو اکسپورت و بعد ایمپورت میکنند استفاده کنید
توصیه مهم حتما قبل از هر اقدامی از سایتتون نسخه پشتیبان تهیه کنید!
موفق باشید
-
-
دوست عزیز شما فقط می خواهید قالب رو تغییر بدید یا کلا همه چیز رو از هاست پاک کنید و دوباره شروع کنید؟؟
-
-
دوست عزیز شما لطفا مشخص بفرمائید از نسخه چند جوملا میخواهید به نسخه چند مهاجرت کنید ؟
نسخه فعلی وب سایتی که لینک دادید نسخه 1.5 جوملاست و برای انتقال احتمالا باید ابتدا به نسخه 2 و سپس به نسخه 3 منتقل کنید .
نحوه انتقال از جوملا 1.5 به 3 را در اینترنت جستجو کنید .
موفق باشید .
-
-
با سلام
با تشکر از راهنمایی های شما بزرگواران
درو اقع من دیگه قالب فعلی رو نمیخوام. کلا روی یه قالب دیگه دارم کار میکنم. الانم دارم رو جوملا 3 کار میکنم. یعنی موضوع ارتقا نیست بلکه طراحی یه سایت جدید هست.
سوال این بود که ایا دوباره باید تمام این فایلها رو که برای دانلود گذاشته بودم از اول وارد قالب جدیدم بکنم؟
باسپاس
-
-
دوست عزیز اگه یه قالب جدید نصب کرده اید(بر روی همون جوملا)لازم نیست که مطالب رو دوباره وارد کنید مطالب خودش بعد از طراحی نمایش داده میشه!!این چه سوالیه آخه
-
-
سلام
دوست عزیز، سوال پرسیدن عیب نیست. همهی افراد حرفهای در زمینه جوملا هم از صفر شروع کردند.
در جواب کاربران از ادبیات بهتری استفاده کنید.
موفق باشید.
-
کاربر مقابل از H@m3d عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)