-
توابع ایمیل
سلام
من از جوملا 3 در لوکال هاست کار می کنم.
جومشاپ را نصب نمودم و تست می کنم. یکی از مشکلات بعد از تکمیل خرید که سفارش کامل می شود. و بعد از تائید پیام می دهد نمی تواند توابع ایمیل را تکمیل نماید. با توجه به اینکه آدرس ایمیل های کاملا صحیح می باشد.
ارادتمند
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-29-2015 10:42 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
comroud
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
من از جوملا 3 در لوکال هاست کار می کنم.
جومشاپ را نصب نمودم و تست می کنم. یکی از مشکلات بعد از تکمیل خرید که سفارش کامل می شود. و بعد از تائید پیام می دهد نمی تواند توابع ایمیل را تکمیل نماید. با توجه به اینکه آدرس ایمیل های کاملا صحیح می باشد.
ارادتمند
باسلام خدمت دوستان بزرگوار
با بررسی های کردم این مشکل عدم ارسال ایمیل مربوط به خود جوملا می باشد. زیرا در ارسال ایمیل بصورت گروهی هم هیمن اشکال را می گیرد و پیام می دهد .
نمی توان تابع پست الکترونیک را فراخوانی کرد.
لطفا راهنمایی نمائید.
ضمنا جوملا نسخه 3.2.3 در لوکال هاست می باشد.
ارادتنمند
-
-
سلام دوستان بزرگوار
در خصوص مشکل بوجود آمد یعنی عدم ارسال ایمیل به نظر می رسد مشکل از جوملا نسخه 3.2.3 نمی باشد من همین نسخه را در xampp استفاده کردم چنین مشکلی نداشتم.
به دلایلی مجبور به نصب برنامه wamp نسخه 2.5 که دارای
Apache 2.4.9
PHPAdmin 5.5.12
Mysql 5.6.17
می باشد. با چنین مشکلی روبرو شدم
پیام بدین شرح می باشد
نمی توان تابع پست الکترونیک را فراخوانی کرد
لطفا راهنمایی نمائید.
ارادتمند
-
-
سلام
آیا wampserver نمی تواند سرویس های ایمیل را پشتیبانی نماید .
برای ارسال ایمیل از طریق لوکال هاست و برنامه سرور محلی WampServer، با استفاده از SMTP سرویس ایمیل گوگل یا همان GMail،
به دلیل استفاده گوگل از پروتکل های امن و عدم پشتیبانی wamp (به طور پیش فرض) از این امکان، باید تغییراتی در فایل اصلی php.ini اعمال نمائید تا ایمیل شما از این طریق قابل ارسال باشد، اگر این فرضیه صحیح است . برای رفع این اشکال دقیقا چه باید کرد.
من فایل Php.ini را بررسی کردم متوجه چیزی نشدم. لطفا راهنمایی نمائید.
ارادتمند
-
-
سلام
مجدد خدمت دوستان
من دیگه کلاف شدم و نتیجه ای نگرفتم هر چه جستجو می کنم مشکلات بیشتر می شود. به نظر شما
آیا به نظر شما درست که WAMP میاد وب سرور Apache و MySQL و PHP رو تو یک پکیج شما ارایه می کنه و این پکیج شامل Mail Server نمیشه. یا باید جداگانه Mail Server رو نصب کرد . و با توچه به مشکلات آن بهتر است من ومپ سرور را فراموش کنم بروم سراغ زمب آن هم که بارها با نصب آن مشکل داشتم و از یک سال پیش در همین انجمن مطرح کردم راه حلی پیدا نکردم . به نظر شما چه باید کرد؟
ارادتمند
-
-
دروود
این مورد بسته به تنظیمات سمت سرور هست !!!
قابل تغییر هست !
روی هاست هم ممکن هست شما به این مشکل بر بخورید !!!
در پناه ایزد
-
-
سلام دوست عزیز منظور از تنظیمات سمت سرور چیست .
من در لوکال کار می کنم تمام اشکالات نیز مربوط به wamp و xampp l می باشد. در صورت امکان راه حلی ارائه نمائید.
ارادتمند
-
-
چرا اینقدر خودتون رو دردسر میدید در لوکال امکان گرفتن همه گونه خطا در بستر فعالیت های انلاین خواهید داشت
یکبار به روی هاست بروید و ببینید این مشکل هنوز پابرجاست یا خیر
دقت داشته باشید smtp ها را به درستی وارد نمایید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)