سلام دوستان...
من به شدت به یه افزونه برای نمایش پیام مدیر به صورت پاپ اپ یعنی همون صحفه ی اول سایتم که لود میشه قبلش یه پیغام به کاربر نشون بده ترجیحا فارسی و با قابلیت لود تصویر نیاز دارم .
برای اخرین ورژن جوملا 3![]()

سلام دوستان...
من به شدت به یه افزونه برای نمایش پیام مدیر به صورت پاپ اپ یعنی همون صحفه ی اول سایتم که لود میشه قبلش یه پیغام به کاربر نشون بده ترجیحا فارسی و با قابلیت لود تصویر نیاز دارم .
برای اخرین ورژن جوملا 3![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
افزونههای لینک زیر رو بررسی کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آیا منظور شما پیام به این صورت است؟
اگه جواب شما مثبت است می توانید از لینک زیر استفاده کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درصورت تمایل از ما تشکر نمایید![]()
داداش لینکت باز نمیشه....
داداش دستت درد نکنه ولی هیچکدوم به دردم نخورد ...یعنی نصب میشن ولی هرکاری میکنم توی سایتم نمیاردشوننوشته اصلی توسط H@m3d [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
![]()
از این لینک دانلود نمایید:
نوشته اصلی توسط محسن بهرا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هشدار
JInstaller: :نصب: فایل نصب XML جوملا یافت نشد
خطا
ناتوان در یافتن بسته نسبی
این پیغام ها رو میاره و نصب نمیشه
سلام
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)