-
بلوک شدن در جملا
سلام دوستان و مهندسان عزیز
من یه مشکل امنیتی دارم که از دوستانی که اطلاعات کافی در این زمینه دارند تقاضای همکاری دارم
من در سایت خود به اشتباه دیواره اتش را فغال کرده و کلیه ای پی کشورها را بلوک کردم و الان هیچ راه دسترسی به سایت ندارم فقط دسترسی من به هاست و cpanel هشتش
ایا دوستان پیشنهادی دارن یا راه چاره ای .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-28-2015 06:08 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
اگر فقط ایران یا چند کشور دیگه را بلوک کرده اید می توانید از ***** شکن استفاده نمایید و اگر تمامی کشور ها را بلوک کرده اید فکر نکنم راهی باشه جز از طریق ویرایش فایل های هاست یا از طریق دیتابیس
ویرایش توسط bahra : 04-28-2015 در ساعت 08:31 AM
-
-
از طریق دیتابیس فایر وال رو غیر فعال کنید
بعد وارد جوملا بسید و آی پی ها رو اصلاح کنید
-
-
لطفاکمک کنیدخیلی فوری!
سلام
من یک پلاگین برای جوملا نصب کردم چون کدامنیتی گوگل کارنمیکردازپلاگینeasycalccheckplu s وjoorecaptcha استفاده کردم نصب کردم وبعدغیرفعال کردم وفقط پلاگینeasycalccheckplus فعال بود ووقتی ازپنل مدیریت اومدم بیرون دیگه نشدبرم توپنل مدیریت جوملا این پیام میده لطفا کمک کنیدخیلی سعی کردم نشد. سرورهم خودشرکت گرفته ودایرکت ادمین روش نصب کرده سرورمجازی داریم
Service Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
ویرایش توسط پردیس-د : 04-29-2015 در ساعت 08:50 AM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)