سلام.
مامبو روی سایت 4.6.1 است ولی فارسی نیست چه کار باید کرد؟

سلام.
مامبو روی سایت 4.6.1 است ولی فارسی نیست چه کار باید کرد؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
البته یادم رفت لینک سایت بزارم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میشه لینک جایی که مامبو رو نصب کردید رو بدید !
تو خودش هست بغییر از مامبو کلی برنامه دیگه هم است.قسمت بنامه های آماده میری بعد برنامه که میخوای رو انتخاب می کنی بعد کلیک می کنی نصب می کنه. البته قبلش باید دیتا بیس بسازی .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینم لینک البته می خوام قالب عوض کنم هنوز موفق نشدم
این قالبهای که به صورت پیش فرض در مامبو هست رو کسی فارسی نکرده.
من طبق آموزش به قسمت اینیستال یونیورسال رفتم فایل زیپ قالب پرپروک هم آپلود و اینیستال کردم اما در لیست قالب های سایت اضافه نشد.چه باید بکنم؟
** دو پست شما یکی شد
مامبویی که شما نصب کردید از طریق fantastic هست که مامبو 4.6.1 انگلیسی است . برای اینکه مامبو فارسی داشته باشید سری به سایت مامبولرن دات کام بزنید و مامبو 4.6.1 فارسی را دانلود کنید و طبق آموزش ها نصب کنید
آموزش های مامبو موجود هست ، برای تغییر قالب در نسخه انگلیسی وارد administrator بشید و بر روی منو Site رفته و بر روی منوی Template manager بروید و Site templates را انتخاب کنید ، حالا می توانید به راحتی قالب را عوض کنید
در مورد سوال بعدی شما باید بگم احتمال این هست که سرور شما Safe mode را فعال کرده باشه ، یا شما دسترسی لازم رو به پوشه ها نداده باشید
پس می تونید قالب رو به صورت دستی upload کنید و extract کنید
موفق و پیروز باشید
یا علی
سلام.من در فولدر تم÷لت ک÷ی و اکسترا کردم ولی وقتی میرم تو لیست خبری نیست
سلام
آموزش های موجود در سایت رو ببینید اما ابتدا لینک زیر رو با دقت مطالعه کنید :
یا علی
سلام.
من آموزشها رو خوندم ولي در مورد قالب موفق نشدم هم فايل قالب رو در فولدر تمپلت كپي كردم بعد از حالت فشرده خارج كردم.
هم از طريق خود مامبو آپلود و اينستال كردم ولي وقتي وارد قسمت منيجر تمپلت مي شم نيست.
نقل قول:
آموزش های مامبو موجود هست ، برای تغییر قالب در نسخه انگلیسی وارد administrator بشید و بر روی منو Site رفته و بر روی منوی Template manager بروید و Site templates را انتخاب کنید ، حالا می توانید به راحتی قالب را عوض کنید
در مورد سوال بعدی شما باید بگم احتمال این هست که سرور شما Safe mode را فعال کرده باشه ، یا شما دسترسی لازم رو به پوشه ها نداده باشید
پس می تونید قالب رو به صورت دستی upload کنید و extract کنید
خوب شد اینجا دیدمتون!
شما از جوملا استفاده میکنید با فوتر مامبولرن؟؟؟؟؟؟!!!!
ممکنه ابتدا این موضوع رو روشن کنید!
علاقه مندی ها (Bookmarks)