-
قالب فارسی جوملا 3
سلام دوستان من یه وبسایت دارم که توی اون کارهای دانشجویی و دانشگاهی انجام میدم و قراره یه مرجع بشه برای دانشجوییان و اساتید...
دنبال یه قالب فارسی و حرفه ای و مرتبت با موضوع وبسایتم میگردم ما چیزی دستگیرم نسد یعنی یه چند تایی دانلود کردم ولی حجمشون خیلی زیاد بود من تا حالا قالب با این جور حجم ها ندیده بودم به خاطر همین نتونستم نصبشون کنم من الان از یه قالب شرکت وارپ استفاده میکنم قالب خیلی خوبیه اما مشکلس اینه که فونتاش اصلا به دلم نمیشینه گفتم شما یه لطف کنین لینک چند تا قالب به درد بخور برام بزارید یه چیزی که بشه روش حساب کرد اینم ادرس وبسایتمه p30scholar.ir
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-01-2015 07:40 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
میتونید به همین قالب هم فونت بدید
-
-
اگه میشه لطف کنید و بگید چجوری میتونم این کارو بکنم
-
-
در صورت امکان یک قالب جدید هم بهم معرفی کنید که فارسی و رایگان باشه
-
-
دو.ست عزیز اون چیزی که شما با حجم بالا گرفتید قالب نبوده و بسته نصبی بوده است
برای اینکه بتونید از قالب اون بسته نصبی استفاده کنید کافیست که به پوشه قالب ها بروید و قالب مورد نظر رو فشرده سازی کنید و روی سایت خودتون نصب داشته باشید
اگر قالب بر اساس فریم ورک نوشته شده باشه نیاز به نصب پلاگین فریم ورک نیز خواهید داشت
قالب های خوب و رایگان رو می تونید از این سایت ها پیدا کنید که از زبان فارسی بدون هیچ تغییری در کدها پشتیبانی می کنند
smartaddons.com
joomshaper.com
zootemplate.com
icetheme.com
rockettheme.com
shape5.com
joomlart.com
-
-
خیلی ممنون از راهنمایتون ولی این سایت های که معرفی کردین قالبهاش مثل قالب الان سایت خودمه این قالبها مشکلی با زبان فارسی ندارند ولی فونت نوشته هاسون خیلی ساده و ابتدایه من برای همین دنبال یه قالب فارسی میگردم که هم به درد بخوره هم فونتش خوب باشه اگه چیزی سراغ دارین لطف نمایید و ادرسش رو بدید
-
-
دروود
میتونید فونت رو هم تغییر بدید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)