سلام خسته نباشین من ی مشکلی دارم تو منوهای بالای سایتم اینکه آیتم هایی که اضافه کردم پشت سرهم قرار نمی گیرن یعنی ستون سوم ام نصفش خالی مونده بقیه آیتم های منوم رفته ستون چهارم چرا اینجوری شده ؟

سلام خسته نباشین من ی مشکلی دارم تو منوهای بالای سایتم اینکه آیتم هایی که اضافه کردم پشت سرهم قرار نمی گیرن یعنی ستون سوم ام نصفش خالی مونده بقیه آیتم های منوم رفته ستون چهارم چرا اینجوری شده ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
آدرس بدید یا تصویر از مشکل بگیرید.
احتمالا اشکال از قالب طراحی شده شماست. ممکنه فضایی که برای منو تخصیص داده شده به اندازه ایی نیست که شما می خواهید. بنابراین با اضافه کردن منو ، میره زیرش منو ایجاد میکنه. با ایجاد چند منوی دیگه صحت این موضوع را بررسی کیند. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
یه احتمال وجود داره ! اگه از منو خود جوملا استفاده می کنید موقعیتی که نمایش میدید برای منو نیست
برای همین نمایش منو ها بهم میریزه
اگه آنلاین کار می کنید آدرس سایت
موفق باشید
و اینکه درقسمت ایجاد منوی جدید نوع را Category Layout استفاده میکنم
ممنون ازپاسختون بله آدرس سایت من simaran.net هست سایت فارسی و اگه ملاحظه کنین میبین ترتیب منوها درست نیست ؟ ستون سوم خالی مونده رفته ستون چهارم این مشکل و چطوری برطرف کنم؟
سلام
اینکه درسته !!
کش مرورگر خالی کنید امتحان کنید اطلاع بدید
سایت فارسی و مشکل داره .
دوست عزیز
سایت دو زبانه
رو فارسی که میرم منو های بالا به ترتیب
محصولات
پروژه ها
خدمات
نمایندگی ها
ارتباط با ما
همه هستند
زیر منو هم فعاله !
یه اسلاید شو داره
زیر اسلایدشو سه تا ستونه که فعاله
این که همش درسته !
البته جای خانه شکلش میاد که اونم درسته
خب اسلایدشو مشکل داره اسلایدشو رو اگه نگا کنین 4 ستونه اس که آیتم ها درست نیستن من معذرت میخوام اگه منظورم و درست بیان نکردم
علاقه مندی ها (Bookmarks)