-
نصب اولیه
با سلام
دیروز من ابتدا جوملا 3 رو ریختم روی هاست و نصب نشد اونو پاک کردم و جوملا 2/5 رو ریختم اما اونهم بهد از صفحه تعیین زبان دیگه جلوتتر نرفت و نصب نشد.
دوستان گفتن چون اول جوملا 3 ریختی تو کش مونده و نصب نمیشه کش رو پاک کن درست میشه
به میزبان خودم گفتم هاست رو ریست کرد برام اما باز امروز که جوملا رو ریختم همین مشکل رو داره و نصب نمیشه
1-لطفا راهنمایی کنید که کش کجاست و چگونه میتونم پاکش کنم.
2- به نظر شما جوملا 2/5 بهتره و ایا فرق چندانی با جوملا 3 داره یا 3 کدوم رو پیشنهاد میدین بریزم چون من از سایت خودتون کتاب اموزشی که دانلود کردم مربوط به 2/5 هست و برای اموزش اگر جوملا 3 بریزم مرجع اموزشیشو ندارم.
ممنون از راهنماییتون.
sabanama.com
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-04-2015 03:26 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
بهتره برای شروع از برنامه WAMP برای یادگیری استفاده کنی
WAMP رونصب کن
جوملا را بریز توی درایو ویندوز
C:\wamp\www
بعد مرور گر رو باز کن بنویس
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تو جوملا شروع به نصب بشه
بین بعد مشکل چیه از هاست میزبانه یا خودت
-
-
ممنون از لطفت
وقتی جوملا 3 رو میریزم چون magic Quotes GPC غیر فعال هسنت جلوتر نمیره و نصب نمیشه اونو چیکار باید بکنم.
-
-
جوملا 3 به بالا بهتره
دقت کنید نسخه php و mysql شما با جوملا سازگار باشه
-
-
سلام
با تجربه ای که من از نصب برنامه xampp و wamp دارم . یکی از مهمترین فاکتور ها برای نصب جوملا نصب صحیح لوکال هاست در حقیقت همان بخش PhpMyAdmin و sql می باشد. ابتدا باید این برنامه کامل و بطور صحیح نصب شده باشد.
اگر از xampp استفاده می کنید در فولدر xampp/htdos/ یک فولدر به نامی که مورد نظر جنابعالی می باشد بسازید و سپس جوملا مورد نظر خود را اگر به صورت فایلی زیپ می باشد . آنرا باز کنید و سپس کل محتویات آنرا در فولدر مورد نظر کپی نمائید.
مرحل بعد در اکسپلور خود //localhost را تایپ نمائید . صفحه xampp باز می شود از سمت راست تصویر گزینه Myphpadmin را انتخاب نمائید. و سپس از منوی افقی بالای صفحه گزینه Databases را انتخاب نمائید. و سپس در قسمت create Databases نام مورد نظز خود را تایپ نمایئد و بر روی create کلیک نمائید . در این مرحله شما مشاهده خواهید کرد که دیتابیس مورد نظر ایجاد گردید.
از این برنامه خارج شوید و در اکسپلور خود //localhost/ نام مورد نظری که با آن فولدر ساختید را تایپ نمایئد. اگر این مراحل را بدرستی انجام داد باشید صفحه اولیه نصب برنامه جوملا ظاهر می شود . سپس شما می توانید مراحل نصب جوملا قدم به قدم به پایان برسانید.
موفق باشید
-
-
سلام
برای مشکل magic
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
-
-
-
اشکال از مرورگرتان هست اگر با فایرفاکس صفحه تان را باز می کنید پس اشکال از اونه.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)