باسلام و احترام
لینک ماژول مسیج انلاین رو میخواستم
درصورت امکان برایم ارسال نمایید.
ممنون

باسلام و احترام
لینک ماژول مسیج انلاین رو میخواستم
درصورت امکان برایم ارسال نمایید.
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
لایوزیلا رو امتحان کنید ! چت آنلاین
تا یک کاربر رایگان
موفق باشید
باسلام دوست عزیز
من ماژول لایوزیلا رو از لینک
دانلود و نصب کردم اما ماژول روی سایت کار نمی کند.ممکنه راهنمایی کنینی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من تجربه نصب و راهنمایی لایو زیلا را دارم .
مشکل شما دقیقا کجاست؟لایو زیلا را نصب کرده اید ولی در صفحه ی اصلی سایت نمایش داده نمی شود؟یا در نصب مشکلی پیش آمد؟
من ماژولشو نصب کردم از سایت آموزششو دیدم دارم تازه نصب میکنم .
چون فکر کنم با نصب ماژول عملا کاری انجام نشده .اگر به مشکل بخورم حتما کمک میگیرم ازتون[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه نصب تموم شده برای به دست آوردن ماژول (کد ) نمایش در سایت باید وارد نرم افزار LiveZilla Server Admin شوید سپس از تب intergartion گزینه اول link generator/script generatorرا انتخاب و سپس می توانید کد های موقعیت های متفاوت را دریافت کنید.
اگه مشکلی بود در خدمتیم.
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز.
اگر به مشکلی برخوردم حتما کمک میگیرم
باسلام
توی مرحله وصل شدن به دیتابیس لایوزیلا برروی سایت به مشکل میخورم .دیتابیس براش تعریف کردم و یوزر مربوطه و دسترسیهاشم فعلا همه رو دسترسی دادم اما نمی دونم چرا کانکت نمیشه .ممکنه مشکل مربوط به هاست باشه مثلا dns های هاست
چون ارور عدم دسترسی میده و ادرس هاستم رو میده .ارور 1045 a\access denied for user @server5.joominahost.com
مشکل وصل شدن به دیتابیس حل شد .
ممنون
باسلام خدمت دوستان محترم
دوستان من این لایوزیلارو نصب کردم بدون مشکل و چت راه افتاد روی سایتم .فقط میخوام وقتی کاربر روش کلیلک میکنه وارد صفحه دیگه ای نشه روی همون سایت گوشه سمت راست سایت باز شه و محیط به صورت چت دیده شود مثل این سایت
سایت خودم[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]ممنون از راهنماییتونamarteb.com
علاقه مندی ها (Bookmarks)