-
آموزش افزونه ی guru
سلام دوستان من افزونه ی اموزش مجازی گورو رو خریدم و میخوام ازش استفاده کنم اما نمیدونم چجوری میشه یه سری ازمون طراحی کرد که کل اعضای سایت بتونن توی اون شرکت کنن البته من ازمون طراحی کردم اما واسه دانشجویان قابل نمایش نیس و نمیتونن امتحان بدن اگر لطف کنین یا یه فیلم اموزشی یا یه چیزی که بتونم ازش استفاده کنم که کارم راه بیفته بزارید خیلی ممنون میشم
افزونه هم از سایت افزونه ها خریدم اما با وجود فارسی بودنش احساس میکنم امکان ایجاد ازمون عمومی رو نداره یا داره من پیدا نمی کنم
لطفا کمک کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-09-2015 06:42 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
فیلم های اموزشی guru موجوده
سرج کنید پیدا میکنید
البته به زبان انگلیسی است و مربوط به اخرین نسخه guru نیست ولی کار راه اندازه و میتونید سر دربیارید
---
در guru اول باید دوره تعریف کنید
بعد دانشجو در ان دوره ثبت نام کنه
بعد ازمون رو ایجاد و به اون دوره مرتبط کنید
و طبق زمان بندی ازمون ( در انتهای دوره یا بعد از هر درس ) دانشجو میتونه در ازمون شرکت کنه
ویرایش توسط mersad : 05-11-2015 در ساعت 02:46 PM
-
-

نوشته اصلی توسط
mohamad.71.mohamadi
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دستت درد نکنه اما اینو میدونستم من میخوام که یه سری ازمون تعریف کنمکه مخصوص دوره ی خاصی نباشه و دانشجو خودش بتونه با ثبت نام و بدونه شرکت در یک دوره ی خاص بتونه آزمون بده مثلا یه منو باشه که اسمش ازمون انلاین باشه و وقتی دانشجو وارد سایت شد روی اون کلیک کنه و بتونه توی اون ازمونها شرکت کنه بدون اینکه دردوره ای شرکت کرده باشه
دستت درد نکنه اما اینو میدونستم من میخوام که یه سری ازمون تعریف کنمکه مخصوص دوره ی خاصی نباشه و دانشجو خودش بتونه با ثبت نام و بدونه شرکت در یک دوره ی خاص بتونه آزمون بده مثلا یه منو باشه که اسمش ازمون انلاین باشه و وقتی دانشجو وارد سایت شد روی اون کلیک کنه و بتونه توی اون ازمونها شرکت کنه بدون اینکه دردوره ای شرکت کرده باشه
---

نوشته اصلی توسط
najafi
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در guru اول باید دوره تعریف کنید
بعد دانشجو در ان دوره ثبت نام کنه
بعد ازمون رو ایجاد و به اون دوره مرتبط کنید
و طبق زمان بندی ازمون ( در انتهای دوره یا بعد از هر درس ) دانشجو میتونه در ازمون شرکت کنه
ویرایش توسط mersad : 05-11-2015 در ساعت 02:48 PM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)