-
طراحی سایت
سلام به مدیران این انجمن
میخواستم یه سایتی مثل این سایت رو واسم طراحی کنید هزینه ها و قیمت کل رو میخواستم . و همچنین اطلاعاتی در مورد این سایت ایا با جوملا کار شده یا زبان برنامه نویسی خاصی نوشتن و این قالبش رو چطور میتونم تهیه کنم رایگان هست یا باید خریداری کنم .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر
ویرایش توسط pouya5 : 05-24-2015 در ساعت 12:51 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-24-2015 12:45 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
من انجمن طراحی می کنم باmybbولی هزینش زیاد می شه اگه خواستید پیام دهید.در ضمن طراحی دو هفته آینده شروع می شود.
اگر سایت جوملایی می خواهید به آدرس زیر برودید:
softmb.ir
-
2 کاربر زیر از bahra عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-

نوشته اصلی توسط
pouya5
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام به مدیران این انجمن
میخواستم یه سایتی مثل این سایت رو واسم طراحی کنید هزینه ها و قیمت کل رو میخواستم . و همچنین اطلاعاتی در مورد این سایت ایا با جوملا کار شده یا زبان برنامه نویسی خاصی نوشتن و این قالبش رو چطور میتونم تهیه کنم رایگان هست یا باید خریداری کنم .
با تشکر
با سلام .
دوست عزیز سیستم فوق با وردپرس میباشد اما هم می توانیم با وردپرس هم با جوملا برای شما چنین چیزی طراحی و پیاده سازی کنیم .
اطلاعات بیشتر خدمت حضورتان ارسال شد .
-
-
سلام
کلاً من علاقه خاصی به فرم ورک مخصوصاً گانتری دارم
می تونید به راحتی این سایت با این فرم ورک طراحی کنید و در کنارش از یه فرم ساز استفاده کنید که این مورد پیشنهاد می دم نسخه تجاری خریداری کنید اگر نمی خواید هزینه انجام بدید یکم دانش css مشکل شما رو حل می کنه !
موفق باشید
-
کاربر مقابل از sirati عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام دوستان گرامی و بزرگوار
از لطف همگی بی نهایت سپاسگزارم .
اینجا هیچ کس تنها نیست .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)