سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: مسدود شدن سایت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

مسدود شدن سایت

سلام دوستان...
    سایت من بدون اینکه چیزی به اون اضافه یا کم کنم مسدود شده و شرکت میزبان پیغام زیر رو برام فرستاده....
    با توجه به اینکه تو این زمینه مبتدی هستم......اگه ممکنه راهنمایی بکنید که باید چیکار کنم....
    ....................
    با سلام و احترام
    کاربر گرامی :

سرویس شما با آدرس ....................... به دلیل Malware و جلوگیری از پیشرفت آن به صورت خودکار توسط ما مسدود شده است
    با توجه به لینک زیر وجود Phishing کاملا مشخص است که وجود مشکل امنیتی در سرویس شما باعث بروز مشکل شده است
    ............................

چنانچه از سیستم های مدیریت محتوای رایگان مانند وردپرس ، جوملا و ... استفاده می فرمایید باید دقت داشته باشید که این اسکریپت ها به دلیل رایگان و Open Source بودن دارای مشکلات امنیتی هستند و در صورت عدم اعمال تنظیمات امنیتی در آنها امکان هک شدن آنها بسیار بالا خواهد رفت
    لذا خواهشمندیم لینک های زیر را حتما مطالعه بفرمایید
    جوملا : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    وردپرس : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    چنانچه از اسکریپت های دیگر نیز استفاده می فرمایید نیز می توانید به همین صورت در اینترنت کسب اطلاع بفرمایید

پیشنهاد :
    بهترین راه حل برای رفع مشکل ، حذف کامل فایل های CMS و آپلود مجدد فایل های آن خواهد بود و سپس به اعمال تنظیمات امنیتی ذکر شده اقدام بفرمایید ، چراکه اعمال تنظیمات امنیتی بر روی سرویس آلوده ممکن است باعث رفع مشکل شما نگردد

روش فعال سازی سرویس :
    سرویس هایی که دارای مشکل امنیتی هستند پس از 24 ساعت فعال خواهند شد ، به همین منظور پس از گذشت این زمان اعلام بفرمایید تا نسبت به آزاد سازی سرویس اقدام شود
    لازم به ذکر است که در صورت تکرار این مسئله و عدم رفع مشکل بیش از دو بار تنها با حذف کامل اطلاعات سرویس در دسترس قرار خواهد گرفت لذا خواهشمندیم در پیگیری این مسئله دقت و حساسیت لازم را به عمل آورید

با تشکر

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)