-
مسدود شدن سایت
سلام دوستان...
سایت من بدون اینکه چیزی به اون اضافه یا کم کنم مسدود شده و شرکت میزبان پیغام زیر رو برام فرستاده....
با توجه به اینکه تو این زمینه مبتدی هستم......اگه ممکنه راهنمایی بکنید که باید چیکار کنم....
....................
با سلام و احترام
کاربر گرامی :
سرویس شما با آدرس ....................... به دلیل Malware و جلوگیری از پیشرفت آن به صورت خودکار توسط ما مسدود شده است
با توجه به لینک زیر وجود Phishing کاملا مشخص است که وجود مشکل امنیتی در سرویس شما باعث بروز مشکل شده است
............................
چنانچه از سیستم های مدیریت محتوای رایگان مانند وردپرس ، جوملا و ... استفاده می فرمایید باید دقت داشته باشید که این اسکریپت ها به دلیل رایگان و Open Source بودن دارای مشکلات امنیتی هستند و در صورت عدم اعمال تنظیمات امنیتی در آنها امکان هک شدن آنها بسیار بالا خواهد رفت
لذا خواهشمندیم لینک های زیر را حتما مطالعه بفرمایید
جوملا : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
وردپرس : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چنانچه از اسکریپت های دیگر نیز استفاده می فرمایید نیز می توانید به همین صورت در اینترنت کسب اطلاع بفرمایید
پیشنهاد :
بهترین راه حل برای رفع مشکل ، حذف کامل فایل های CMS و آپلود مجدد فایل های آن خواهد بود و سپس به اعمال تنظیمات امنیتی ذکر شده اقدام بفرمایید ، چراکه اعمال تنظیمات امنیتی بر روی سرویس آلوده ممکن است باعث رفع مشکل شما نگردد
روش فعال سازی سرویس :
سرویس هایی که دارای مشکل امنیتی هستند پس از 24 ساعت فعال خواهند شد ، به همین منظور پس از گذشت این زمان اعلام بفرمایید تا نسبت به آزاد سازی سرویس اقدام شود
لازم به ذکر است که در صورت تکرار این مسئله و عدم رفع مشکل بیش از دو بار تنها با حذف کامل اطلاعات سرویس در دسترس قرار خواهد گرفت لذا خواهشمندیم در پیگیری این مسئله دقت و حساسیت لازم را به عمل آورید
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-17-2015 05:18 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
توی هاست و معمولا توی روت هاست بگردید دنبال فایل های غیر جوملایی و حذف کنید.
بسته کامل آخرین ورژن جوملا یعنی 2.5.28 را توی روت اکسترکت کنید و پوشه اینستال را حذف کنید.
پرمیشن پوشه ها و فایل های حود را چک کنید 755 و 644 باشند.
شاد باشید
-
-
ببخشید...من تازه کارم...
دقیقا باید چه چیز یا چه پسوندی رو حذف کنم؟
-
-
ببخشید...من تازه کارم...
دقیقا باید چه چیز یا چه پسوندی رو حذف کنم؟
-
-
داداش Malware معمولا شبیه به ویروسه یا ویروسه.
چک کنید ببینید که افزونه ای برای تبلیغات مثل پاپ آپ یا ... وجود نداشته باشه بعضی از این کدها برای اجرا یه حالت مثله ویروس داره شاید مخرب نباشه ولی برای اجرا باید مثل ویروس عمل کنه این باعث میشه که از اجرای این فایل ها توسط فایروال یا ... جلوگیری شه .
چطوری این اتفاق افتاده ؟
افزونه ای نصب کردید ؟
-
-
نه به خدا....
هیچ کاری نکردم....فقط یه مطلب اضافه کردم.....
الانم نمیدونم چیکار کنم...
سایت یا فایلی برای یادگیری هست؟هیچ چیزی سر در نمیارم...
24 ساعت هم بهم مهلت دادن تا درستش کنم....
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)