با سلام، بنده قبلا جوملا نصب کرده ام و مشکلی نداشته
بعد از یکسال مجددا شروع به نصب کرده ام ولی در قسمت تنظیمات دیتابیس پس از کلیک روی ادامه ، در همین مرحله میماند و جلو نمی رود
ممنون میشم راهنمایی کنید

با سلام، بنده قبلا جوملا نصب کرده ام و مشکلی نداشته
بعد از یکسال مجددا شروع به نصب کرده ام ولی در قسمت تنظیمات دیتابیس پس از کلیک روی ادامه ، در همین مرحله میماند و جلو نمی رود
ممنون میشم راهنمایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
شاید اطلاعات دیتابیس را اشتباه وارد کرده اید.
و شاید هم اشکال از بسته جوملا شما باشد یک جوملا از یه سایت معتبر دانلود و نصب نمایید در صورت بروز دوباره مشکل پیام دهید
در پناه حــق
مرسی ولی مشکل از جوملا یا اطلاعات دیتابیس نبود.
ولی مشکل را حل کردم بلاخره
راه حلشو مینویسم که اگه بقیه هم این مشکلو دارن حل بشه
من بجای xampp از wampserver استفاده کردم و در صفحه php.ini ، مقدار max_execution_time را به 300 افزایش دادم مشکلم حل شد
سلام. من در این زمینه صفرم. یک قالب رایگان دانلود کردم و فایل زیپ هستش. نمیدونم چجوری این رو run کنم . هرچی هم آموزش دیدم همه گنگ بوده
نوشته اصلی توسط bourse4you [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
دوست عزیز، شما تونستید قالبی که دانلود کردید رو تو جوملاتون نصب کنید؟ یا کلا" مشکلتون جای دیگست!؟
موفق باشید
سلام . بنده الان متوجه شدم باید ابتدا cpanel را نصب کنم. اگر درست فهمیدم، امکانش هست یک لینک معتبر برای بنده قرار دهید
سلامنوشته اصلی توسط bourse4you [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مقالات زیر میتونه به شما کمک کنه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من بالاخره با تلاش و کوشش تونستم یک قالب ورد پرسی بالا بیارم..... محیط مدیریتیش زیاد دوستانه نیست. یک سوال داشتم خدمت دوستان، هاستی که الان دارم لینوکس و ویندوز رو ساپورت میکنه ، از کجا بفهمم جوملا هم ساپورت میکنه..... بین جوملا و ورد پرس دوستان کدوم رو انتخاب می کنند؟
منظورتون از اینکه سی پنل نصب کنم چیست ؟ به نظرم منظورتون این است که باید سی پنل داشته باشید برای نصب جوملانوشته اصلی توسط bourse4you [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خوب شما می تونید برای نصب از دو ره اقدام کنید
یکی به صورت لوکل روی سیستم خودتون مثلا برنامه wamp server رو دانلود و نصب کنید و در پوشه www فایل را unzip کنید و اقدام به ساخت بانک اطلاعاتی کرده از phpmyadmin local و نصب کنید
راه دوم هم اینکه هاست لینوکسی بخرید با کنترل پنل سی پنل به قول شما و اقدام به ثبت کنید
سوالی داشتید در خدمتم
نوشته اصلی توسط bourse4you [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بستگی داره شما کدوم رو دوست دارید اما اینجا انجمن جوملا هست و ما فقط در مورد جوملا شما را راهنمائی می کنیم
علاقه مندی ها (Bookmarks)