-
مشکل دوزبانه سایت
زبان پیش فرض سایتم فارسی ولی انتخاب زبانو به انگلیسی تغیر میدم زبان منوش راست چینه مثل فارسی و دورباه که پرچم انگلیسیو انتخاب میکنم چپ چین میشه،این حالت رو فارسی رفتنم همینطوره به طوری که ازانگلیسی به فارسی میری منوش چپ چینه و وقتی دورباه رو پرچم ایران کلیک میکنم منوش راست چین میشه،یه راهنمایی بکنید تورو خدا
آدرس سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط baktash : 05-23-2015 در ساعت 07:31 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-23-2015 07:28 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
ایا تمام موارد و استانداردهای دو زبانه کردن سایت رو گام به گام انجام داده اید ؟
شما نیاز به دو منوی اصلی یکی برای زبان فارسی و دومی برای دیگر زبان دارید
قالب شما باید دو تا باشه یا اینکه قالبی باشه که به صورت خودکار در صورت انتخاب زبان دوم خودکار تغییر چینش بده
منوی خانه ( فارسی رو کلیک و ویرایش بزنید ) در بخش تنطیمات شما باید قالب و زبان مورد نظر رو برای منو ایجاد نمایید
و همین کار رو برای منوی خانه زبان دوم سایت نیز اعمال نمایید
-
2 کاربر زیر از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
باتشکر از پاسختون
اگه به سایت سری زده باشید متوجه ی مشکل خواهید شد،در منوی فارسی مشکلی الان نیس،یعنی از زبان دوم به فارسی میای چینشش درسته ولی وقتی رو زبان دوم میری چینش به صورت از راست به چپه،تمام مراحلی ام که در آموزش این کار هستو گام به گام اجرا کردم،و وقتی دوباره رو پرچم زبان دوم کلیک میکنیم چینش درست میشه
-
-
سلام .
توی زبان انگلیسی اولویت چیدمان منوتونو تغییر بدین
-
کاربر مقابل از aminomidvaar عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
aminomidvaar
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام .
توی زبان انگلیسی اولویت چیدمان منوتونو تغییر بدین
تغیر دادم ولی مشکل همچنان پابرجاست
-
-
در فایل اصلی css ها شما با دو فایل سر و کار دارید template.css یا هر نام دیگری که به صورت سی اس اس اصلی قالب انگلیسی عمل می کنه
فکر کنم چیدمان چپ به راست منو در فایل اصلی قالب تغییر داده شده .. باید به صورت دستی این کار رو انجام بدید
در فایل templt.ss به دنبالst-main-menu بگردید ببینید float right / left کجاها به کار رفته
سری به فایل bootstrap هم بزنید مشکل فکر کنم از همین جا باشه
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دوفایل نام برده شده را ضمیمه کردم اگر برایتان مقدور هست یه نگاهی به آنها بکنید تا شاید فرجی در مشکلمان شود
-
-
نبود دوستان کمکی دست نیازم باز است
-
-
از اساتید محرم یاری میطلبم کمک کنید
-
-
با توجه به چیزی که من در سایت شما تست زدم مشکل در فارسی سازی و راست چین کردن قالب می باشد که خیلی از موارد رعایت نشده اند
نیاز به زمان و تغییر حالت های float از right - left دارید
navmenu
logo
direction
اینها رو باید در template.css / bootstrap.css / template|_rtl.css به دقت بازبینی و تغییر بدید
-
2 کاربر زیر از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)