-
حل مشکل تاریخ k2
جواب حل این مشکل رو گزاشتم تا کسانی که این مشکل منو داشتن بی خودی جاهای اضافی رو نگردن بیان اینجا جواب رو پیدا کنن
قبل از این که جواب حل این مشکل رو بگم میخواستم در مورد یکی از کاربران به اسم mahdi_mobasheri بگم (ایشون توی سایت joomlaforum هستن)
من به ایشون دسترسی دادم و مشکل رو حل کردن ولی سایت اصلی رو به ایشون ندادم و باید خود راه حل رو پیدا میکردم که ایشون به خاطر نفع شخصی جوابش رو بهم نگفتن در حالی که جوابش فقط یک خط بود این مشکل تاریخ رو من توی همه سایت های خارجی و ایرانی گشتم نبود تنها جای که حل شده بود سایت جوم آریا بود که به اونا هم گفتم اونا هم با یه روش قدیمی که تو این مورد جواب نمیداد منو دست به سر کردن تا این که جواب رو پیدا کردم
اولش میخواستم تمام پیام های که اون فرستاده و من فرستادم رو اینجا بزارم که پشیمون شدم
واقعا چرا باید یه شخص به خاطر یه خط کد منو دو هفته الاف کنه؟؟؟؟؟
و اما جواب حل این تاریخ چیه؟
برای حلش دو جا باید تغییر کنه
اولیش این فایله
templates/sj_lifemag1/language/en-GB/en-GB.tpl_sj_lifemag.ini
توی آخر فایل خط 295
خط اول باید ویرایش بشه
و خط دوم به آخر اضافه بشه
کد:
TEMPLATE_DATE_TIMELINE ="<b> M .d H:i</b>"
TEMPLATE_DATE_DEFAULT="DATE_FORMAT_LC1"
با این کار از این:

به این تبدیل میشه:

و در جای دوم توی این مسیر دو تا فایل باید ویرایش بشه
templates/sj_lifemag/html/mod_sj_k2_extraslider
default.php و mega.php
توی هر دو فایل در خط 135
این
کد:
<div class="item-date"><i class="fa fa-clock-o"></i><?php echo JHTML::_('date', $item->created,JText::_('d/m/Y'));?></div>
به این تبدیل بشه
کد:
<div class="item-date"><i class="fa fa-clock-o"></i><?php echo JHTML::_('date', $item->created,JText::_('Y/m/d'));?></div>
با این کار از این:

به این تبدیل میشه:

با تشکر و احترام
شیرزاد مرادی
ویرایش توسط sherzad : 05-25-2015 در ساعت 09:03 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
2 کاربر زیر از sherzad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
05-25-2015 08:58 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
با تشکر از شما آقای مرادی که علمی رو که بدست آوردید در اختیار دوستان قرار داید
موفق باشید
-
کاربر مقابل از sirati عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با درود
چند ایراد !
عنوان مطلب با محتوا سازگار نیست !
مشکلی در این تاریخ وجود نداشت که درست بشود
دوما: شما فقط شیوه نمایش و چیدمان ماه روز سال رو تغییر داده اید و این با عنوان همخوانی نداره .. موندم چرا برای چنین چیزی شما رو دست به سر کرده اند .. من همیشه بدین شیوه پروژه ها رو تغییر حالت میدم و یا یکی از گزینه های روز / ماه / سال رو حذف می کنم
نکته سوم : شما در مورد قالب و ماژول اسمارت اددانز توضیح داده اید که هر دو افزونه نیز تجاری هستند
با سپاس از تلاش شما در جهت اشتراک گذاری دانش خویش خواهشمند است جهت رعایت قوانین و بالا بردن کیفیت اموزشی و احترام به حقوق ناشر در حد امکان از گزینه های مجهول به جای نام افزونه استفاده نمایید
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)