سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: کامپوننت تگ جوملا 3

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 19 بار در 18 ارسال

کامپوننت تگ جوملا 3

سلام
    خداقوت به همگی

در کامپوننت برچسب جوملا 3 دچار مشکل شدم و خواستم حذفش کنم از دیتابیس! گفتم که از دوستان سوال کنم: آیا این کامپوننت به صورت جدا هست که مجدد نصبش کنم؟

و سوال دومم هم در مورد بهینه کردن آدرس برچسها ست که کمتر بشه. آیا بدون نصب افزونه اضافی امکان پذیر است یا خیر ؟

با تشکر

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

مشکل در برچسبها

درود

وقتی به قسمت برچسبها میرم این خطا رو میده!
    کد:
    Illegal mix of collations (utf8_unicode_ci,IMPLICIT) and (utf8_general_ci,IMPLICIT) for operation '=' SQL=SELECT COUNT(*) FROM dbpfx_tags AS a LEFT JOIN `dbpfx_languages` AS l ON l.lang_code = a.language LEFT JOIN dbpfx_users AS uc ON uc.id=a.checked_out LEFT JOIN dbpfx_users AS ua ON ua.id = a.created_user_id LEFT JOIN dbpfx_viewlevels AS ug on ug.id = a.access WHERE a.alias <> 'root' AND (a.published IN (0, 1)) Illegal mix of collations (utf8_unicode_ci,IMPLICIT) and (utf8_general_ci,IMPLICIT) for operation '=' SQL=SELECT a.id, a.title, a.alias, a.note, a.published, a.access, a.checked_out, a.checked_out_time, a.created_user_id, a.path, a.parent_id, a.level, a.lft, a.rgt, a.language,l.title AS language_title,uc.name AS editor,ua.name AS author_name,ug.title AS access_title FROM dbpfx_tags AS a LEFT JOIN `dbpfx_languages` AS l ON l.lang_code = a.language LEFT JOIN dbpfx_users AS uc ON uc.id=a.checked_out LEFT JOIN dbpfx_users AS ua ON ua.id = a.created_user_id LEFT JOIN dbpfx_viewlevels AS ug on ug.id = a.access WHERE a.alias <> 'root' AND (a.published IN (0, 1)) ORDER BY a.lft asc LIMIT 0, 25 Illegal mix of collations (utf8_unicode_ci,IMPLICIT) and (utf8_general_ci,IMPLICIT) for operation '=' SQL=SELECT COUNT(*) FROM dbpfx_tags AS a LEFT JOIN `dbpfx_languages` AS l ON l.lang_code = a.language LEFT JOIN dbpfx_users AS uc ON uc.id=a.checked_out LEFT JOIN dbpfx_users AS ua ON ua.id = a.created_user_id LEFT JOIN dbpfx_viewlevels AS ug on ug.id = a.access WHERE a.alias <> 'root' AND (a.published IN (0, 1))
    ممنون میشیم کسی راهنمایی کنه .

تشکر شده 12 بار در 12 ارسال
    سلام تا اونجاییه من اطلاع دارم خود جوملا به صورت اورجینال همچین امکانی رو نداره شما 100% از یک قالب خاصی استفاده می کنید که سیستم تگ داره بهترین سیستم تگ برای جوملا k2 هستش دوست عزیز اگر با این سیستمتون مشکل دارید k2 رو از وب سایت جوملا فارسی بخش افزونه ها جستجو دانلود و نصب کنید

سوالی داشتید در خدمتم

سلام جناب[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

در جوملا3 سیستم تگ اضافه شده است و مشکل من هم دقیقا همین بود.

سپاس

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)