سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: اشکال در صفحه اول

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 6 بار در 6 ارسال

اشکال در صفحه اول

با سلام
    من در لوکال و xampp کار می کنم.
    برنامه ای را اجرا می کنم. که در حالی که برنامه اجرا می گردد. صفحه اول آن به هم ریخته می باشد . اشکالی بشرح زیر می دهد. به نظر شما چگونه می توانم آنرا حل نمایم.

Notice: Undefined variable: doc in C:\xampp\htdocs\shop\templates\sj_megashop\menusys \class\mega\tmpl\default.php on line 15

Notice: Trying to get property of non-object in C:\xampp\htdocs\shop\templates\sj_megashop\menusys \class\mega\tmpl\default.php on line 15

Notice: Undefined variable: menu_arrow in C:\xampp\htdocs\shop\templates\sj_megashop\menusys \ytmenu.php on line 309

توجه داشته باشید
    ضمنا نمی توانم وارد سیستم مدیریت وب سایت بشوم . بعد از وارد کردن نام کاربر و پسورد آن یک صفحه سفید باز می شود و اشکالات زیر را نشان می دهد. لطفا راهنمایی نمایئد.

jos- warning: exception 'Runtime Exception' with message 'unknown chlumn ' header' in field list SQL = select ' new _url' 'header ' published ' FROM' coajm_ redired_ links' where' old _url = " [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]' limit 0. 1 ' in c:/xampp/htdos/shop/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php:610 stack trace: #0 c:/xampp/htdocs/shop/libraries/joomla/database/driver/.php(1239):
    Jdatabse DriverMysqli->execute()# 1 c:/xampp/htdocs/shop/plugin/system/redirect/redirect.php(86): JDatabaseDriver->loadObject() #2 [internal function]
    plgsystemredirect;handleError (object(JException)) #3 c:/xampp/htdos/shop/libraries/legacy/error/error.php(760):call_user_func(array,object(JExcept ion)) #4 [internal function]:

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)