سلام، من دارم یک سایت با جوملا 3 درست می کنم و به فرم ساز فارسی احتیاج دارم. شنیدم rsform رایگان نیست، کسی فرم ساز مناسب و رایگان یا کرک شده فارسی برای جوملا 3 سرراغ نداره ؟؟
لطفا راهنمایی کنید. ممنونم

سلام، من دارم یک سایت با جوملا 3 درست می کنم و به فرم ساز فارسی احتیاج دارم. شنیدم rsform رایگان نیست، کسی فرم ساز مناسب و رایگان یا کرک شده فارسی برای جوملا 3 سرراغ نداره ؟؟
لطفا راهنمایی کنید. ممنونم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
اگه می خواهید فرم بسازید بهترین و آسان ترین فرم ساز همونRsformهست.ولی تجاریه که می تونید بخرید(البته نسخهproرایگان هم هست!!!!)ولی اگه از RSform نمی خواهید استفاده نمایید ازBreezingFormsاستفاده کنید.
نمونه فرم طراحی شده توسط rsformرا در لینک زیر ببینید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه حــق
شنیدم rsform با جوملا 3 مشکل داره یعنی زبان فارسیش مشکل داره ، breezing هم نصب کردم ولی در قسمت manage forms با اینکه اطلاعات رو تکمیل میکنم و save properties رو میزنم هیچ فرمی به لیست اضافه نمیشه و همچنان لیست فرم ها خالیه. شما میگی چه کنم
من می پیشنهاد می دم کهrsformرا نصب کنید.
برای زبانش در جوملا3 درسته مشکل داره ولی این مشکل با جایگزین کردن فایل های بسته ی فارسی ساز به صورت دستی در هاست بر طرف می شود.(یعنی فایل ها را نصب نکنید بلکه در مکان های مخصوص از هاست آپلود کنید)
من الآن آر اس فرم انگلیسی دارم و انگلیسی رو بر فارسی بیشتر ترجیح می دم
در پناه حــق
ممنون از راهنماییتون ، سورسش رو باید از کجا گرفت ؟ شایت اصلی بسته های فارسی هم داره؟
کلا از این سایت راهنمایی بگیرید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این افزونه تجاریست لطفا دیگر پیام ارسال ننمایید
علاقه مندی ها (Bookmarks)