-
عدم ذخیره در جوملا
با سلام و عرض ادب
من در لوکال کار می کنم و جوملا 3.2.3 را به جوملا 3.4.3 ارتقا دادم . نمی دانم چرا بعد از آن گزینه ذخیره کار نمی کند . و حتی گزینه ذخیره و بستن و یا ذخیره و جدید هیچ یک از این گزینه در کلیه قسمت ها کار نمی کند. و هیچگونه واکنشی نشان نمی دهد.
ارادتمند
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-07-2015 12:02 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام دوستان . نماز روزه هاتون قبول . منم امروز بسته نصبی قلب پلاس رو برای یکی نصب کردم و بعد بروز رسانی انجام دادم دیگه هر کاری میکنم ذخیره در هیچ بخشی کار نمیکنه . نمیدونم چکار کنم . من دوبار این بسته نصبی رو امتحان کردم همین مشکل هست .اگه کسی میدونه مشکل کار کجاست ممنونم راهنمایی کنه . با تشکر
-
-

نوشته اصلی توسط
pouya5
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوستان . نماز روزه هاتون قبول . منم امروز بسته نصبی قلب پلاس رو برای یکی نصب کردم و بعد بروز رسانی انجام دادم دیگه هر کاری میکنم ذخیره در هیچ بخشی کار نمیکنه . نمیدونم چکار کنم . من دوبار این بسته نصبی رو امتحان کردم همین مشکل هست .اگه کسی میدونه مشکل کار کجاست ممنونم راهنمایی کنه . با تشکر
چرا کسی پاسخ نمیده؟؟ خواهشا دوستان میتونید راهنمایی بفرمایید. ممنونم
این کار رو میخوام به مشتری تحویل بدم .
-
-
اگر از k2 استفاده می کنید اون رو آپدیت کنید . با مرورگری دیگه تست کنید . اگر قالب جدیدی رو نصب کردید قالب قبلی رو پیش فرض کنید
موفق باشید
-
-
با سلام و عرض ادب
بعد از اینکه نتوانستم مشکل عدم ذخیره را برطر نمایم. یک وب با چوملا نسخه 3.3.6 نصب نمودم و از قالب های پیش فرض خود جوملا نیز استفاده می کنم لیکن باز هم گزینه های ذخیره کار نمی کند. من هنوز هیچ ماژول و یا کامپونننتی نیز نصب نکردم هر چه هست پیش فرض های خود جوملا می باشد. فکر نمی کنم مشکل از جوملا باشد زیرا من سه نسخه متفاوت جوملا را آزمایش نمودم. به نظر شما مشکل از چیست
ارادتمند
-
-
روی لوکال کار می کنید یا آنلاین هستید ؟ در صورت توان php نسخه ی بالا استفاده کنید
-
-

نوشته اصلی توسط
particular
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر از k2 استفاده می کنید اون رو آپدیت کنید . با مرورگری دیگه تست کنید . اگر قالب جدیدی رو نصب کردید قالب قبلی رو پیش فرض کنید
موفق باشید
سلام . بسته نصبی قالب پلاس هست و k2 براش نصب نکردن . مرورگر های دیگه رو هم امتحان کردم . مرسی
ویرایش توسط pouya5 : 07-08-2015 در ساعت 05:10 PM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)