-
مشکل در اضافه کردن متا تگ
سلام من میخوام متا تگ اضافه کنم جای دلخواه مانند زیر
<base href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]" />
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
<meta name="keywords" content="دیجی,آرسا,ارسا,آراد,را انه,ستاک,البرز,دی جی," />
<meta name="revisit-after" content="2 Days" /><meta name="description" content="صفحه نخست وب سایت دیجی آرسا ، آراد رایانه ستاک البرز" />
<link rel="canonical" href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]/" />
<meta name="robots" content="index,follow,all" />
<meta name="googlebot" content="index, follow,all" />
<meta name="generator" content="Joomla! - Open Source Content Management. Translated by JoomlaFarsi.com" />
<title>دیجی آرسا | شرکت آراد رایانه ستاک البرز</title>
<link href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]" rel="alternate" type="application/rss+xml" title="RSS 2.0" />
<link href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]" rel="alternate" type="application/atom+xml" title="Atom 1.0" />
اما وقتی تو قالبم اضافه میکنم میره پااااااااااااایین وسط فالب
بعد اینکه دوتا متا description و keyword دارم
یکی اینجا که میبینی و دیگری همون پااایین که گفتم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-09-2015 12:54 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
این کار با ادیت فایل ایندکس قالب قابل انجام است. اگر با کد نویسی و ساختار جوملا زیاد آشنا نیستید از افزونه زیر می توانید استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)