-
مشکل در نمایش سایت روی موبایل
با سلام خدمت دوستان عزیز
سایت من روی دسکتاپ مشکلی نداره و به راحتی و کامل بالا میاد. ولی روی موبایل با اینکه قالبم ریسپانسیو هست در نمایش مشکل داره و به جز اون هیچکدوم از لینک هاش روی موبایل کلیک خور نیست.
من این مورد رو چه در ریسپانسیو فعال و یا غیر فعال تست کردم ولی مشکل هنوز هم پا بر جا بود.
آدرس سایت: perkasco.com
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-16-2015 01:11 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
آیا مطمئن هستید که سایت شما ریسپانسیو هست؟برای چک کرد ریسپانسیو به سایت زیر مراجعه کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و شاید مشکل مربوط به موبایل شما باشد و یا مرور گر موبایل شما چک کنید اگر به راه حلی نرسیدید ذکر کنید
در پناه حــق
-
-
ممنون که وقت گذاشتید.
بله سایتم ریسپانسیوه
سایتی که معرفی کردید هم میگه ریسپانسیوه من هم قبل این توی سایت دیگه ای هم چک کرده بودم و مشکلی نداشت.
الان مشکل اینجاست که نه توی دستگاه من و نه مشتریم نشون نمیده متاسفانه در صورت امکان دوستان با موبایلاشون چک کنن و نتیجه رو اعلام کنن
-
-
چک شد مشکلی در نمایش وجود نداشت
احتمالا مشکل از موبایل خود شما می باشد
در پناه حــق
-
-

نوشته اصلی توسط
محسن بهرا
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چک شد مشکلی در نمایش وجود نداشت
احتمالا مشکل از موبایل خود شما می باشد
در پناه حــق
باز هم تشکر از دوستان مشکل کلیک خور نبودن لینک ها با آپدیت کردن براوزر گوشی حل شد ولی یه مشکلی هنوز پا بر جاست اون هم اینه که عرض سایت در گوشی خیلی بیشتر از عرض واقعی سایت هست یعنی یه قسمت زیادی فضای خالی داره چطور میشه اون رو فیکس کرد با عرض موبایل که کاربر مجبور نباشه زوم کنه؟؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)