-
تا اینجا نظرتون درباره جوملا 3 چیه؟
من رو واقعاً خسته کرده
1-تو ارتقا مشکل پیدا کردم. نسخه های 2.5 در هر جایی انگار متفاوته و مرتب ایراد میگیره واسه ارتقا و من بعد از دو روز بررسی و تستهای بسیار و متنوع به این نتیجه رسیدم که سایتم ارتقا پیدا نخواهد کرد. یکی از مقصرها هم هاستمونه که معلوم نیست چه جوملای 2.5یی رو برای نصب خودکار قرار داده که ارتقا پیدا نمیکنه....
2- توی نصب قالب هم مشکلات زیادی پیش میاد. مثلاً یه چیزی رو تغییر میدیم و ذخیره می کنیم دیگه سایت بالا نمیاد
3- قالبها یه چیزی دارن به اسم فریم ورک که انگار وقتی جوملا 3 رو هر بار آپدیت کنیم باید اونو هم آپدیت کنیم و اگه فریم ورک آپدیت نباشه حالا بیا خر بیار و باقالی بار کن
4- اینجور که من تو سایتای فروش قالب دیدم مثلاً یه قالب رو زدن واسه نسخه 3.3 یکی زدن واسه 3.4 و... اصلاً معلوم نیست چه خبره. من تا حالا دوتا قالب مجانی گرفتم هر دو مشکلات دارن
خلاصه منو اذیت کرده. فکرشو کنید سایت هایی که باید به مشتری تحویل بدیم با چه مشکلاتی روبرو میشن و از اون طرف مشتریها هم این چیزا رو درک نمیکنن. اونا فقط میخوان سایتشون اوکی باشه. همین
شما نظرتون چیه؟
تا امروز چه کارایی کردید؟
اگه قالب بدرد بخور بدون ویروس و.... دارید معرفی کنید لطفاً
مرسی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-18-2015 11:53 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
دوست عزیز قضاوت شما کمی نا عادلانه بود و کمی هم به شما حق می دم.
چرا قالب خودتون با سلیقه و استاندار های مورد نظر طراحی نمی کنید؟؟
چرا برای ارتقا جوملا(مشکلی که نصب خودکار هاست دارد)با نمایندگان هاست در ارتباط نیستید؟؟
چرا قالب های رایگانی که هیچ ارزشی ندارند و اکثر آنها برای سودجویی ساخته شده اند دریافت می کنید؟؟
چرا افزونه ها را از سایت های غیر معتبر مانند وبلاگ ها،سایت های شخصی و...دریافت می کنید؟؟
با رعایت کردن این چرا ها سایتی بدون مشکل و امن خواهید داشت.
نکته
به هیچ عنوان افزونه های جوملا را از هر سایتی دریافت نکنید چرا که اکثر آنها ویروسی و برای وب شما مشکل ساز خواهند شد.
در پناه حــق
-
-
سلام
من که تا حالا مشکلی نداشتم!
در ضمن، فقط از نسخههای منتشر شدهی جوملا فارسی استفاده میکنم.
برای قالب هم لازم نیست که حتما از فریمورک خاصی استفاده بشه. بدون اون هم میشه قالب طراحی کرد.
-
-
سلام
منظور من اصلا این نیست که شما رو خدای نکرده زیر سوال ببرم.
زحمات شما بینهایت با ارزش هست
کلی پرسیدم... میخواستم ببینم بقیه مشکلات منو داشتن یا نه
در مورد ارتقا 2.5 به 3 با هاست تماس گرفتم اما جواب سربالا و نامفهوم دادن تا از خودشون رفع مسئولیت کنن... وقتی بلد نیستن دیگه نمیشه کاریشون کنم!
من قالبهای مجانی IT ZEN و zoo رو برای جوملا 3 پیدا کردم که مشکلی نداشتن
نظرتون چیه؟ گزارش ویروسی بودن نداشتید از این دوتا؟
با بررسی هایی که کردم تا حدودی مشکلاتم حل شده اما مشکل ارتقا هنوز به قوت خودش باقی هست که بعد از تحویل یکی دوتا سایت که تو دستمونه به اونم باید رسیدگی کنم
ممنون بابت راهنماییتون
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)