-
سلام به همه
راستش من تازه کارم ولی با اموزشهایی که بوده جلو رفتم مشکلم مثل خیلی ها ست و شاید برای شما اساتید چیز ساده ای باشه من وقتی جوملا را نصب میکنم تو ارتباط با دیتا بیس دچار مشل میشه و ارور میده راستش توی اینترنت یک چیزایی دیدیم ولی کار ساز نبود اگر کسی هست لطفا راهنمایی کنه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-06-2015 12:01 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام دوستان این مشکل برای ومپ سرور هم وجود داره اینو توضیح بدید لطفا
-
-
سلام
من بروی هاست کار می کنم ، و در ایجاد جدول های پایگاه داده
گیر می کند ، و هر چقدر صبر کی کنم این مرحله نصب گذر نمی کنه ، بر روی هاست چطوری مشکلم را حل کنم ؟ خیلی واجبه / اکثر راهنمایی ها هم روی لوکال هستند!
-
-
بسته نصبی دیگه ای رو تست کنید .
راهکار های دوستان کامل هست . لطفا یه سر به تاپیک زیر بزنید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
-
-

نوشته اصلی توسط
eh.sa.s
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
من بروی هاست کار می کنم ، و در
ایجاد جدول های پایگاه داده
گیر می کند ، و هر چقدر صبر کی کنم این مرحله نصب گذر نمی کنه ، بر روی هاست چطوری مشکلم را حل کنم ؟ خیلی واجبه / اکثر راهنمایی ها هم روی لوکال هستند!
قل قول از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تو مسیر C:\xampp\phpو تو فایل php.ini باید مقدار max_execution_time رو به 3000 تغییر بدی و دوباره از اول xampp رو اجرا کنی و جوملا رو نصب کنی...
-
-
سلام و خسته نباشید...
من تازه کارم..اگه میشه راهنمایی بفرمایید.من روی نسخه جدید فایر فاکس شروع به کار با جولا ۳.۳.۶کردم..ولی متاسفانه در مرحله آخر نصب همون ارور معروف رو میده..یعنی میگه در حال نصبه..ولی هیچ چیزی نصب نمیشه..البته رویwamp server شروع به کار کردم..ولی اصلا اول پیاله و بد مستی ..لطفا یه راه مناسب که بشه جوملا رو راحت و بدون درد سر نصب کرد معرفی کنید..ضمنا من در حالا آف لاین شروع به کار ردم..فقط برای یادگیری. ممنون میشم....
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)