سلام خسته نباشید
من یه کد html دارم . این کد کجا باید وارد کنم تا بتونم با یک کد در قسمت ارسال مطلب جدید کد html فراخوانی کنم
ممنون امیدوارم درست توضیح داده باشم

سلام خسته نباشید
من یه کد html دارم . این کد کجا باید وارد کنم تا بتونم با یک کد در قسمت ارسال مطلب جدید کد html فراخوانی کنم
ممنون امیدوارم درست توضیح داده باشم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
شما یه کد html دارید که می خواید تو قسمتی از سایت نمایش بده براتون ؟
مدیریت افزونه ===> مدیریت ماژول ==> html سفارشی
موفق باشید
مرسی دستت درد نکنه یه سوال این کد زیر .
کد html هست دیگه درسته تو قسمت
مدیریت افزونه ===> مدیریت ماژول ==> html سفارشی
تو این قسمت واردش کنم دیگه درسته
<script>(function(d,s,id){var js,stags=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id)){return;}js=d.createEleme nt(s);js.id=id;js.src="js/ting.min.js";stags.parentNode.insertBefore(js,stag s);})(document,'script','tedb-ting-api');</script>
اگه درسته .
برای فراخوانی کد بالا در قسمت مطالب از چه تگی یا کدی استفاده کنم ممنون
ویرایش توسط razdel : 06-28-2015 در ساعت 11:14 AM
سلام
این کد رو باید در head قالبتون قرار بدید!
این کد اگر در کل سایت نیاز هست باید فایل قالبتون رو ویرایش کنید! نه از ماژول html دستی (دلیل اینکه اشتباه راهنمایی شدید این بوده که شما ناقص توضیح داده اید!)
اما اگر در برخی صفحات این کد لازم هست باید از پلاگینهایی که کمک میکنند شما یک دستور را در head نمایش بدید استفاده کنید!
به هر حال بهتره که از روش اول پیش برید و این دستور را در head قالبتون قرار بدید!
قالبهای مختلف روش مختلف برای این کار دارند! اگر قالب شما بر پایه t3 هست نیازی به تغییر در سورس نیست و از تنظیمات قالب میتونید! یا گانتری باید در فایلهای قالب با توجه به نسخه فریم ورکتون ویرایش کنید. یا اگر بدون فریم ورک هست باید در سورس ndex.php قالب اینکار را پیگیری کنید! و الی آخر!!!!
موفق و موید باشید
دستت طلا تو قسمت index.php قالب تو قسمت head کد جواب داد . مرسی تشکر فراوان
علاقه مندی ها (Bookmarks)