-
مشکل با نصب کامپوننت widgetkit
سلام دوستان.
چند روز پیش یک قالب خریداری کردم (yoo-infinite) ولی چون با نسخه ای از جوملا همراه بود بسختی نصب کردم.
الان فقط این قالب نصب شده و افزونه هاش هیچ کدوم نصب نشده. کامپوننت widgetkit رو هم که میخوام نصب کنم تو لیست کامپوننت ها نمیاد
متاسفانه فروشنده قالب پشتیبانی درستی ارائه نمیده.
به نظرتون اگه من همه فایل های جوملای نصب شده رو پاک کنم و این جوملا رو آپلود کنم مشکلی برای سایتم بوجود نمیاد؟
یا اینکه راهی برای نصب این کامپوننت وجود داره یا نه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-28-2015 04:16 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
amir ghasemiyan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوستان.
چند روز پیش یک قالب خریداری کردم (yoo-infinite) ولی چون با نسخه ای از جوملا همراه بود بسختی نصب کردم.
الان فقط این قالب نصب شده و افزونه هاش هیچ کدوم نصب نشده. کامپوننت widgetkit رو هم که میخوام نصب کنم تو لیست کامپوننت ها نمیاد
متاسفانه فروشنده قالب پشتیبانی درستی ارائه نمیده.
به نظرتون اگه من همه فایل های جوملای نصب شده رو پاک کنم و این جوملا رو آپلود کنم مشکلی برای سایتم بوجود نمیاد؟
یا اینکه راهی برای نصب این کامپوننت وجود داره یا نه؟
از کجا خریداری کردید ؟! سایت اصلی قالب چرا خرید نکردید؟!
پولتون رو پس بگیرید! چون ایشان فایل تقلبی به شما فروخته اند!
همچنین در اینجا نمیشه در رابطه با افزونه های تجاری راهنمایی کرد و قوانین انجمن این محدودیت را ایجاد کرده است!
اگر برای خرید قالبی از سایت اصلی نیاز به راهنمایی و کمک داشتید پیغام خصوصی بدید!
موفق و موید باشید
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از کجا خریداری کردید ؟! سایت اصلی قالب چرا خرید نکردید؟!
پولتون رو پس بگیرید! چون ایشان فایل تقلبی به شما فروخته اند!
همچنین در اینجا نمیشه در رابطه با افزونه های تجاری راهنمایی کرد و قوانین انجمن این محدودیت را ایجاد کرده است!
اگر برای خرید قالبی از سایت اصلی نیاز به راهنمایی و کمک داشتید پیغام خصوصی بدید!
موفق و موید باشید
از اونجایی که قیمت های اصلی قالب ها خیلی زیاده من همیشه تو نت سرچ میکنم و بعد خرید. تا حالا همچین موردی برام پیش نیومده بود.
مرسی نه کلا بیخیال شدم
-
-

نوشته اصلی توسط
amir ghasemiyan
از اونجایی که قیمت های اصلی قالب ها خیلی زیاده من همیشه تو نت سرچ میکنم و بعد خرید. تا حالا همچین موردی برام پیش نیومده بود.
مرسی نه کلا بیخیال شدم
اگر علاقه داشتی یه تماسی با من بگیر! شاید بتونم راهنماییت کنم!
موفق و موید باشی
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)