-
ساخت وبلاگ برای سایت با استفاده از جوملا
با سلام ، دوستان من قصد ایجاد یک وبلاگ برای یک سایت در ساب دامین آن را دارم، حال سوال این است به نظر شما برای درج مطالب در سایت از خود جوملا استفاده کنم یا از کامپوننتهای وبلاگ نویسی مثل K2 ؟ در کدوم حالت میتونم امکانات بیشتر و مدیریت بهتر و آسانتری داشته باشم؟ در ضمن متوجه شدم در زمان استفاده از کامپوننت k2 در آدرس عبارت component/k2/item می آید که ظاهراً امکان حذف آن بدون افزونه های سئو جوملا نیست؟ لطفاً راهنمایی فرمایید؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-26-2015 11:53 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
وبلاگ دهی به افراد مختلف یا فقط یک نفر؟!
این وبلاگ چه ویژگیهایی خواهد داشت؟!
آیا طراحی آن برای شما اهمیت دارد؟!
موفق و موید باشید
-
-
با سلام در این وبلاگ یک نفر به عنوان مدیر سایت و 2 یا 3 نفر هم به عنوان نویسندهای وبلاگ بتوانند اطلاع رسانی در مورد سایت یا مطالب مرتبط با سایت را منتشر کنند مانند بلاگ سایت ایران هاست . ناگفته نماند طراحی و قالب سایت مهم است ولی به شرطی که ساده و شیک باشد و نیازی به قالب شلوغ و امکانات خیلی زیاد ندارم مهم این است که مشتری فروشگاه در وبلاگ سایت بتواند اطلاعات خود را افزایش دهد و هم بتواند آگاهی خود را در مورد خرید افزایش دهد تا بتواند خرید مناسب و خوبی را پس از مطالعه مطالب وبلاگ داشته باشد ولی ظاهر سایت آنقدر جذاب باشد که خواننده بلاگ را خسته نکند و در پی آن خواننده فراری نباشد و بلاگ برایش جذابیت کافی داشته باشد. امکان نطر دهی بدون ثبت نام در بلاگ و درج نظرات پس از تادیید نیز وجود داشته باشد
-
-
سلام
از انتها شروع میکنم! برای سیستم نظرات از disqus بهره ببرید. به نفعتان است!
اول افزونه ها ی این کار را بشناسید! (با توضیحات شما نیازی به افزونه خاصی نیست و امکانات دیفالت جوملا کافیست و بهتره که همیشه با امکانات پیشفرض جوملا پیش برید تا برای آینده طولانی مدت کمتر مشکل داشته باشید!
طراحی را از بین قالبهای موجود انتخاب کنید و با توجه به سیستمهای مورد پشتیبانی قالبها انتخاب کنید.
افزونه easy blog البته ممکن هست کار شما رو آسان کند! یه نگاهی بهش بندازید شاید راهگشای برخی نیازهای شما باشد!
موفق و موید باشید
-
-
-
-

نوشته اصلی توسط
siralex
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از راهنمایی شما ممنون
دکمه تشکر هست عزیزم!
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)