-
غیرفعال سازی تاریخ شمسی در بخش مدیریت
سلام
از مدیران وبسایت جوملا فارسی و اساتید سوالی داشتم
از اونجایی که بعضی از کامپوننت ها با تاریخ جلالی جوملا مشکل دارن آیا راه حلی وجود داره که بشه فقط در بخش مدیریت تاریخ شمسی غیرفعال باشه (تاریخ ها بصورت میلادی باشن) و اون فومول تاریخ جلالی فقط در front وبسایت عمل کنه.
من چند روش رو امتحان کردم ولی به جواب قطعی نرسیدم.
اولین حرکتم حذف فایل fa-IR.localise.php از مسیر administrator\language\fa-IR بود که تغییر ایجاد نکرد.
دومین حرکتم هم تغییر تگ fa-IR در فایل fa-IR.xml بود که خب جواب داد ولی اینکار باعث بوجود اومد مشکلاتی میشه. (خصوصا در نصب افزونه ها)
خیلی ممنون میشم اگه از یک روش حرفه ای روشی رو بهم معرفی کنید که بشه از طریق اون تاریخ شمسی رو از بخش مدیریت جوملا غیرفعال کنم.
پیشاپیش از کمک و راهنماییتون ممنونم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-01-2015 02:56 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
cgmaster
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
از مدیران وبسایت جوملا فارسی و اساتید سوالی داشتم
از اونجایی که بعضی از کامپوننت ها با تاریخ جلالی جوملا مشکل دارن آیا راه حلی وجود داره که بشه فقط در بخش مدیریت تاریخ شمسی غیرفعال باشه (تاریخ ها بصورت میلادی باشن) و اون فومول تاریخ جلالی فقط در front وبسایت عمل کنه.
من چند روش رو امتحان کردم ولی به جواب قطعی نرسیدم.
اولین حرکتم حذف فایل fa-IR.localise.php از مسیر administrator\language\fa-IR بود که تغییر ایجاد نکرد.
دومین حرکتم هم تغییر تگ fa-IR در فایل fa-IR.xml بود که خب جواب داد ولی اینکار باعث بوجود اومد مشکلاتی میشه. (خصوصا در نصب افزونه ها)
خیلی ممنون میشم اگه از یک روش حرفه ای روشی رو بهم معرفی کنید که بشه از طریق اون تاریخ شمسی رو از بخش مدیریت جوملا غیرفعال کنم.
پیشاپیش از کمک و راهنماییتون ممنونم
سلام
یعنی من که نه مدیر هستم نه استاد حق ندارم جواب بدم واقعاً ؟!
برای اینکار یک ترفند هست و اون اینه که یه زبان دیگه درست کنی خودت و اون رو برای مدیریت پیشفرض کنی!
موفق و موید باشید
-
-
ممنون بابت پاسخ
به جز موضوع زبان و تگ زبان راه حل دیگه ای وجود نداره که بشه تاریخ رو در بخش مدیریت غیرفعال کرد ؟
-
-

نوشته اصلی توسط
Avijeh01
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هست ولی بهترین کار همینه...withot waising your time
خب اگه راهی هست لطفا بگید
-
-

نوشته اصلی توسط
cgmaster
ممنون بابت پاسخ
به جز موضوع زبان و تگ زبان راه حل دیگه ای وجود نداره که بشه تاریخ رو در بخش مدیریت غیرفعال کرد ؟
عرض کردم یکبار خدمتتون!!!
یک بسته زبان جدید ویژه بخش مدیریت ایجاد کنید که فقط rtl باشه و متنهاش فارسی باشه! و اون رو پیشفرض بخش مدیریت کنید!
موفق و موید باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)