-
چگونگی کار با کامپوننت Zh googlemap
با سلام
من میخوام به صورت خیلی ساده آدرس یک مکانی رو به صورت گوگل متن در یک صفحه بیارم مطابقه این : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یک ماژول به نام BT google map اضافه کردم. که اتفاقا درست کار میکنه اما چون من تمپلیتم حاضری بود. پوزیشننهایی که میتونم واسش انتخاب کنم محدوده که یا تو فوتره یا کناره و ... یعنی تو قسمتی که متنم هست نمیتونم بیارمش. آیا راهی هست ؟
بعد از اون اومدم یه کامپوننت به نام Zh googlemap و نصب کردم که طرز استفاده اینم بلد نیستم.
اگه امکان داره لطفا راهنمایی بفرمایید . در ضمن میخوام نقشه انگلیسی باشه.
با سپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-03-2015 10:48 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوست عزير ، اگه مشكلتون اينه كه چطور ماژول رو در محتوا فرا خواني كنيد، ميتونيد از افزونه زير:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
استفاده كرده و ماژولتونو در مطلب فراخواني كنيد
موفق باشيد
-
-
با عرض سلام و هزاران درود بر شما.
خیلی متشکرم مشکل حل شد.
حالا یه راهنمایی دیگه. برای اینکه بخوام یکسری عکس را نمایش بدم در همین محتوا، به این صورت که مثلا سه ردیفه 4تایی عکس باشن یا بیشتر، بعد زیر هرعکس یه خط توضیح داشته باشه و وقتی روش کلیک میشه عکس بزرگ بشه. برای این از چه ماژولی استفاده کنم؟
و اینکه آیا کامپوننت phoca gallary به درد میخوره ؟ چجوری تو مطالب بیارمش ؟
با سپاس فراوان
-
-
از ویرایشگر های پیشرفته استفاده کنید
میتونید جدول بسازید و هر عکس رو تو یه خونه اش قرار بدید
این آموزش هم خالی از لطف نیست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)