-
اعمال تغییرات در قالب
سلام. من به تازگی طراحی سایت را شروع کردم و اصلا حرفه ای نیستم. دارم روی اولین قالب سایتم کار میکنم. این قالبو خریدم. اما الان سه تا مشکل دارم:
1- میخوام فونت سایتم را تغییر بدم. توی اینترنت که سرچ کردم همه میگن باید روی فایل template.css کار کنم اما من هرچی توی قالبم سرچ کردم فایلی با این اسم وجود نداره!!!
2- می خوام یک عکس توی هدر سایتم قرار بدم اما هر کاری میکنم پهنای عکس کمتر از پهنای سایت میشه. padding و margin هدر را هم صفر کردم اما درست نشد!!!
3- توی قسمت جستجو عبارت (search...) وجود داره. میخوام این کلمه را به (جستجو...) تغییر بدم. توی فایل های جاوا اسکریپت تغییرات لازم را دادم اما تغییری نکرد!!!
البته به جز (search...) کلمات (not found) و (more result) هم وجود داره که باید تغییر کنه
لطفا راهنماییم کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-04-2015 07:02 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام درباره فونت سایتتون من در این حد می دونم که داخل هاست باید این پوشه را پیدا کنید
templates---> قالبتون رو انتخاب کنید ----> font----> داخل این پوشه باید فونت مورد نظرتون را آپلود کنید( البته با سه تا پسوند woff و eot , svg و همین قسمت یک پوشه template.css هست که باید کدهای داخلش رو دستکاری کنی
البته این رو هم بگم من این کارا رو کردم هنوز فونت سایتم عوض نشده ها ...
دوستان میشه راهنمایی کنید؟
-
-
1- توی پوشه قالب پوشه css اینجا فایل های css قالب وجود دارند حالا ممکنه به جای template.css فایل template-rtl.css یا هرچیزی دیگه باشه معمولا template.css هست.
2-باید دمو بدید تا بیشتر بشه کمک کرد ولی پهنا رو باید با width ست کرد ممکنه اون دایو یا جدول که هدر توشه عرضش کم باشه.برای راهنمایی بیشتر به دمو نیازه
3- این تنظیمات معمولا مرب.ط به ماژوله ! افزونه ها> مدیریت ماژول ها : ماژول جستجو رو چک کنید
موفق
-
-
اصلا پوشه ای با نام template.css وجود نداره. عکس پوشه حاوی فایل های css را میذارم
من دارم روی لوکال کار میکنم و نمیتونم دمو بدم. اما مثل عکس زیر اگر مستطیل رنگی هدر من باشه همیشه یک ناحیه سیاه رنگ دور تا دور عکس خالی میمونه
در مورد search هم باید بگم که داخل ماژول چیزی برای تنظیمات وجود نداشت. سرچ قالب من آجاکسی هست

ویرایش توسط hasan-h : 07-04-2015 در ساعت 01:49 PM
-
-
دوست عزیز برای هدرتون فکر میکنم بردار گرفته باشه
برای اطمینان و راهنمایی بیشتر باید روی هاست باشه
موفق باشید
-
-
برای فونت هم دستور داخل سی اس اس چی هستش شاید درست ویرایش نکردید
دمو آنلاین نیاز داره
-
-

نوشته اصلی توسط
ITGirl
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز برای هدرتون فکر میکنم بردار گرفته باشه
برای اطمینان و راهنمایی بیشتر باید روی هاست باشه
موفق باشید
منظورتون از بردار چیه؟
-
-
border منظورم هستش
کادری که دور جدولو عکس و... رو میگیره
-
-
سلام
اسم قالب رو با لینک سایت تون پیام خصوصی کنید تا براتون آموزش تغییر فونت رو بنویسم بفرستم
تو عکس ارسالی فکر کنم فایل Base.css رو باید تغییر بدید
برای اضافه کردن فونت هم باید از fontface استفاده کنید تو اینترنت زیاد راجب بحث شده حتی خودم یه فیلم آموزشی قبلا گذاشتم و تو دانشنامه جوملا فارسی هم به این خودم ثبت شده
-
-
از افزونه webdeveloper در فایرفاکس استفاده کنید
روی هر المانی کلیک کنید دقیقا بهتون میگه ویژگی های این المان در کجا تعریف شده.
لزوما اسم فایل سی اس اس. template.css نیست.لزوما داخل پوشه ای به نام css هم نیست .امکان داره حتی این فایل روی سایت دیگری باشه ...
مهم اینه شما بدونی میخای به چی اشاره کنی و چه تغییری میخای بدی
اگه بدونی حتی میتونید بین دو تگ <style> در همان صفحه index کدتون رو بذارید
خواستی دمو بفرست کمک کنم
ارادتمند
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)