-
نحوه ایجاد ایمیل در جوملا و هاست
سلام به دوستای عزیز
1-می خوام بدونم برای فعال کردن ایمیل info از طریق هاست باید چکار کنم ؟ تا قسمت اول که ایجاد اکانت هست رو پیش می رم اما بعد که گزینه Creat acount رو کلیک می کنم این اخطار را می ده :
File open for /home/chbganji/etc/chbganjineh.com/passwd failed with error No such file or directory
2- در قسمت مدیریت جوملا پایین صفحه یه قسمت هست نوشته مدیر و آیکن نامه را کنارش گذاشته ( پایین صفحه سمت راست ) وقتی روش کلیک می کنم می نویسه هیچ نتیجه ای منطبق نبود چطور می تونم این بخش رو فعال کنم تا بتونم از این سیستم استفاده کنم ؟
ممنونم راهنمایی می کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-05-2015 06:06 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
به مدیریت هاست خود برید و اگر cpanel هست به قسمت email accounts باید بروید
شاد باشید
-
-
مرسی اما من عرض کردم که تا این قسمت رو پیش رفتم اما ارور داره ، در واقع مقصودم رفع ارور بود
دوستان کسی هست راهنماییم کنه ؟
-
-
-
-

نوشته اصلی توسط
en.donya65@gmail.com
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام به دوستای عزیز
1-می خوام بدونم برای فعال کردن ایمیل info از طریق هاست باید چکار کنم ؟ تا قسمت اول که ایجاد اکانت هست رو پیش می رم اما بعد که گزینه Creat acount رو کلیک می کنم این اخطار را می ده :
File open for /home/chbganji/etc/chbganjineh.com/passwd failed with error No such file or directory
رمز عبور با امنیت بالا وارد کنید و دقت کنید که در تکرار ورود رمز عبور اشتباه نمی کنید .

نوشته اصلی توسط
en.donya65@gmail.com
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام به دوستای عزیز
2- در قسمت مدیریت جوملا پایین صفحه یه قسمت هست نوشته مدیر و آیکن نامه را کنارش گذاشته ( پایین صفحه سمت راست ) وقتی روش کلیک می کنم می نویسه هیچ نتیجه ای منطبق نبود چطور می تونم این بخش رو فعال کنم تا بتونم از این سیستم استفاده کنم ؟
از کدوم نسخه ی جوملا استفاده می کنید ؟
-
-
1- دقت می کنم واسه پسورد اما بازم جواب نمیده، پسوردم شامل حروف هم هست این که صفحه کلید فارسی باشه می تونه مشکل ایجاد کنه ؟
2- از نسخه 3.4 که تازه اومده و در واقع من آپدیت کردم به این نسخه
-
-
در صورت توان دسترسی لازم رو پیام کنید تا بررسی کنم .
-
-
با پشتیبانی هاست برای ایجاد میل صحبت کنید بهتر از اینجاست
-
-
مرسی
راست می گفتین ، من با پشتیبانی هاست تونستم مشکلم رو حل کنم ، از همه دوستان ممنونم 
خوب حالا چطور می تونم ازش استفاده کنم ؟ آیا ایمیل هایی که بهش ارسال می شه را داخل خود هاست باید باز کنم و ببینم ؟
ویرایش توسط en.donya65@gmail.com : 07-11-2015 در ساعت 07:40 AM
دلیل: کامل کردن سوال
-
-
آره داخل سی پنل هست
معمولا تو سایت پشتیبان فیلم های آموزشی وجود داره تو قسمت جستجوی سایت میزبان جستجو کنید میاره
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)