-
مشکل در ایجاد و ویرایش مطالب
درود دوستانمن به جوملا 3.3.6 ارتقا دادم اما نه از طریق گزینه ارتقا. چون انجام نشد امدم جوملا 3 را نصب کردم و سپس بک آپ جداول مجموعه، مطالب، منو را ریستور کردم و الان سایت هیچ مشکلی ندارد جز اینکه هنگام ایجاد مطلب جدید یا ویرایش مطالب با ارور زیر مواجه میشوم خطاذخیره سازی با خطای : Invalid Parent ID روبرو گشتآمدم کاربر ارشد را مطابق کاربر ارشد جوملا 2.5 که این مطالب را نوشته بود تعریف کردم و شناسه آن را هم مطابق همان جوملا 2.5 تغییر دادم اما باز هم همان مشکل را دارمممنون میشوم راهنمایی فرمایید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-13-2015 11:33 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
نسخه جوملا سایت من 3.4 هست
در قسمت منوی محصولات وقتی مطلب را اضافه میکنم و آنرا ذخیره میکنم این مطلب در صفحه جدید بشکلی نافرم در قسمت چپ و پایین صفحه نمایش داده میشود و بالای آن یکسری فیلدهای اضافه هم هست و وسط صفحه خالیست
لطفا راهنمایی کنید
-
-

نوشته اصلی توسط
محبوب
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
نسخه جوملا سایت من 3.4 هست
در قسمت منوی محصولات وقتی مطلب را اضافه میکنم و آنرا ذخیره میکنم این مطلب در صفحه جدید بشکلی نافرم در قسمت چپ و پایین صفحه نمایش داده میشود و بالای آن یکسری فیلدهای اضافه هم هست و وسط صفحه خالیست
لطفا راهنمایی کنید
برای اون فیلدهای بالایی که فرمودید مثل رتبه بندی ، مرتب سازی و غیره میشه از طریق تنظیمات افزونه جومشاپینگ غیرفعال کرد تا نمایش نده
برای این که میفرمایید سمت چپ هست
چون نمایش محصولات یه مجموعه رو انتخاب میکنید خودش میاد از سمت چپ شروع میکنه یکی یکی محصولات رو کنار هم میزاره چهار محصول رو تو یه ردیف نشون میده
باید دانش برنامه نویسی داشته باشید ، قالب جدید برای نمایش محصولات بسازید
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)