-
عدم نصب جوملا
با سلام.روی سیستمم ویندوز اکس پی نصب است و روی آن ومپ سرور2.4.4 و آخرین نسخه ی جوملا فارسی نصب است 3.3.6 ولی در مرحله دوم یعنی دیتابیس این پیغام را می دهد باید چکار کنم: قادر به اتصال به پایگاه داده نیست. تعداد اتصالات بازگشت: Could not connect to MySQL
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-05-2015 10:44 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
آموزش زیر را مطالعه کنید
البته آموزش مربوط به جوملا ۲.۵ است اما تفاوتی با مراحل نصب جوملا ۳ ندارد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
-
سلام با با یکی راهنمایی کنه من همین مشکل دوستمون را دارم البته من تازه کارم زیاد سر در نمیارم ولی من تمام مراحل را تو یک هاست رایان قرا ردادم و دست اخر هم همین مشکل دوست عزیر را دارم لصفا راهنمایی کنید یعنی کسی نمیتونه این مشکل را حل کنه دیگه دارم ناامید میشم تو خیلی جا ها اینو مطرح کردم بازم خواهش میکنم اهل فن ها یکم به ما تازه کار ها کمکک کنند
-
-
شما اسم پایگاه داده ، یوزر و پسورد پایگاه داده رو درست وارد میکنید؟
اصلا پایگاه دادده ای برای نصب جوملا ساختید؟
-
-
پایگاه داده هم ساختم اما باز هم همین پیغام را می دهد.دوستان نرم افزارها با ویندوز من مشکلی ندارند؟و اینکه نرم افزارهای جانبی برای نصب جوملا کدام اند؟
-
-
سلام
دوستان راهنمایی کردند.
در ومپ سرور نیاز به رمز عبور نیست مگر اینکه از قبل برای یوزر دیتابیس رمز عبور تعریف کرده باشید.
دوباره بررسی کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)