سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: مشکل تاریخ کامپوننت k2

تشکر شده 17 بار در 14 ارسال

Post مشکل تاریخ کامپوننت k2

سلام مدت هاست که تاریخ شمسی کامپوننت k2 مشکل داره و ورژن های مختلفی هم در اینترنت هست.
    چند تا سوال داشتم .
    1. چرا اصلا چنین مشکلی وجود داره مگه شمسی کردن تاریخ شمسی اینقدر مشکله؟
    2. آیا با این حساب از کا2 شمسی شده استفاده کنیم یا بعدها پشیمونمون میکنه
    3. من در سرچ اینترنتی سایتی رو دیدم که میگفت برای همیشه مشکل رو حل کرده. کدهاش رو استفاده کردم برخلاف ورژنهای دیگه به دون هیچ مشکلی کار کرد. ولی خوب اگر اینقدر راحته پس چرا سایتهای مثل همین جوملا فارسی و ... که به اندازه کافی سواد و تجربه دارن اینکار رو نمیکنند و یا این نسخه رو منتشر نمیکنند؟
    4. ممکنه تو کدهای این دوست عزیز کدخطرناکی هم باشه که بعد مشکل ساز باشه

من توضیحات ایشون رو اینجا میارم تا دوستان بخونند و اگر مشکل نداشت و واقعا مشکل رو برای همیشه حل کرده خوب جوملافارسی اون رو تو دانلود اکستنشن هاش بزار و مشکل همه رو حل کنه اگر هم نه بگه ما استفاده نکنیم
    این مطالب صرفا به ادعای سایت اصلی هست و من نمی دونم درست هست یا نه؟
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام دوستان عزیز بعد از مدت ها سر و کله زدن با مشکلات k2 باب خیری باز شد که کلا مشکل تقویم(calendar) جوملا رو هم حل کنم. به علاوه ی حل باقی مشکلات تاریخ خود k2. میتونید در ادامه فایل های مورد نیاز رو دریافت کنید.
    ریشه ی اکثر مشکلات تقویمی جوملایی در فارسی این هست که اضافه تبدیل میشه. یعنی مثلا تاریخ شمسی رو یه بار دیگه شمسی میکنه (میره 700 سال عقب) یا مثلا میلادی رو یه بار دیگه میلادی میکنه اونم 700 سال میره جلو. که با اضافه شدن یک کد ساده تو فایل مربوط به تقویم حل شد و اما خود k2 خود این کامپوننت ها مشکلات نسبتا زیادی داره، بیشترش به خاطر فرمت ها هست و تبدیلات مختلفی از تاریخ که [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]. الان این مشکلات رو هم حل کردم به لطف خدا و آماده ی کار هست. فایل های آماده شده رو از پایین همین مقاله دانلود کنید و در ریشه ی وب جوملاتون (فولدری که جوملا رو نصب کردین) بریزین (البته قبلش از حالت فشرده خارج کنید) ایشالا ورژن های مختلف رو همینجا آپدیت میکنم
    میتونید عضو خبر نامه ی سایت بشید تا از بقیه ی مقالات با خبر بمونید. لطفا با به اشتراک گذاشتن این مطلب من رو کمک کنید و اگر این مطلب به کارتون اومد یک بار دعای فرج رو بخونید.

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 31 بار در 23 ارسال
    وبسایت آقای شکرزاده هستشپ
    کد خطرناکی نداره
    در بقیه موارد هم مدیران سایت صلاح کار رو ،خودشونو میدونند
    موفق باشید

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    کسی می تونه این کامپوننت رو به طور کامل توضیح بده؟ من که نصبش کردم اما اصلا بلد نیستم چطور باید ازش استفاده کنم!!

تشکر شده 31 بار در 23 ارسال
    جستجو کنید به نتیجه میرسید
    موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط davod56 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    کسی می تونه این کامپوننت رو به طور کامل توضیح بده؟ من که نصبش کردم اما اصلا بلد نیستم چطور باید ازش استفاده کنم!!
    بگردید آموزشش تو اینترنت هست. منم اون اول که این کامپوننت رو دیدم گیج شدم
    خلاصه اش اینه که این کامپوننت خودش اندازه کل جوملا هستش. یعنی یک جوملا توی جوملا.
    حتی بعضی قسمت هاش بهتر از جوملای اصلیه. تو جوملا قبل 2.5 که کلا یک بخش و مجموعه میشد ساخت این کامپوننت محدودیتی تو مجموعه در مجموعه نداشت
    میتونی برای یوزرهات پروفایل درست کنی. برای مطالبت فیلدهای اختصاصی تعریف کنی مثلا سایتت در مورد یک سری قطعات هست. یا فروشگاه هست و یا... می تونی برای اونا فیلدهای اختصاصی مثل رنگ و وزن و... تعریف کنی
    اجازه میده کنار پست شما فایل آپلود کنی و.... نظردهی مخصوص خودش رو داره و....
    خلاصه خودش یک جوملاست
    نحوه کارشم اینه که نصبش که کردی یک دکمه داره میزنی تمام محتوای سایتت رو میاره تو خودش(کپی میکنه) بعدش از این به بعد راحتتری بری اون تو پست بزاری
    با منو و ماژولها هم میتونی مطالبت رو گوشه کنار ساییت با هر سلیقه ای که داری انتشار بدی. از خود جوملا دستت بازتره
    تو اینترنتت آموزشش هست. تو آپارات هم سرچ کنی فکر کنم فارسیش هم باشه
    اینم یه سایت که من دیدم

نقل قول نوشته اصلی توسط ITGirl [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    وبسایت آقای شکرزاده هستشپ
    کد خطرناکی نداره
    در بقیه موارد هم مدیران سایت صلاح کار رو ،خودشونو میدونند
    موفق باشید
    مثل اینکه آقای شکرزاده خودشون یک برند هستند و ما خبر نداشتیم. هرچی باشه به درد ما که خورد
    ولی با بقیه مورادتون مخالفم. ما همه یک خانواده جوملایی هستیم. نکته مفیدی دیدیم به هم پیشنهاد میدیم اگر به درد بخور بود اونا هم حتما اینکار رو خواهند کرد

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)