سلام.
میخوام جوملا 3 رو با زمپ روی ویندوز 8.1 نصب کنم.
تمام مراحل رو میرم در آخرین مرحله نصب، روی این قسمت میمونه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل از کجاست؟

سلام.
میخوام جوملا 3 رو با زمپ روی ویندوز 8.1 نصب کنم.
تمام مراحل رو میرم در آخرین مرحله نصب، روی این قسمت میمونه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل از کجاست؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
دوست عزیز قبل از ارسال مشکلتون ، در انجمن جستجو کنید ...
تو مسیر C:\xampp\phpو تو فایل php.ini باید مقدار max_execution_time رو به 3000 تغییر بدی و دوباره از اول xampp رو اجرا کنی و جوملا رو نصب کنی...
راهنمایی بیشتر در :
سلام به من در مرحله ی نصب پایگاه داده ارور میده تصویرشم گذاشتم لطفا راهنمایی کنید
![]()
سلامنوشته اصلی توسط spr007 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا برای سوال جدید، موضوع جدیدی ایجاد کنید.
اطلاعات پایگاه داده خود را مجددا بررسی کنید.
اطلاعات بیشتر در لینک زیر:
سلام.
نام کاربری رو root بگذارید بدون رمز عبور.
خیلی خیلی ممنونم برای راهنمایی خوبی که کردید چندین روز سردرگم بودم که چه کار باید کرد ومشکل از کجاستنوشته اصلی توسط ITGirl [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام و خسته نباشید.
من میخوام جوملا روی سایتم بالا بیارم.
صفحه اول سایت که انتخاب زبانه میاد ، فارسی رو انتخاب میکنم ولی دکمه ادامه رو که میزنم اتفاقی نمیفته و جلو نمیره.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
کسی نیست لطفا؟
من با internet explorer وfirefox و chrome هم تست کردم دقیقا همین اتفاق میفته و وقتی زبان انتخاب میشه و دکمه مرحله بعد رو میزنم جلو نمیره و همونجا میمونه.مرحله قبل میتونم برم ولی جلو نمیره.
سلامنوشته اصلی توسط hammed [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از توضیحاتی که در بالا گفته شده، استفاده کنید.
مثل: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)