سلام .
راستش اصلا منظور من این نبود که مامبو لرن بده و نمی تونه پشتیبانی کنه .
منظور من این بود که مامبو یک پرتال مادره و احتمالا تا چند وقت دیگه با ورژن های بعدیش ، بسیار بهتر از جوملا خواهد بود .
پس بهتره از همین مامبو پشتیبانی بشه ، نه پرتال های زیر مجموعش مثل جوملا ، حالا حتی اگر فعلا بهتر هم باشه .
من مطمئنم همه ی اونایی که با مامبو کار کردن ، قدرت مامبو رو میفهمن ، ولی ما هم میتونیم به عنوان کاربر ، تغییراتی رو در جهت بهبودیش بدیم ، نه اینکه اسمش رو عوض کنیم ، حالا هر چند هم که تغییر کرده باشه .
یه گروه بر اساس یه منطق درست ، می تونن از خیلی گروه ها و دسته های دیگه بهتر باشند .
منظور اصلی من اینه که مامبو بهتر بوده ، و بهتر خواهد شد ، پس برای چیزی که فعلا خوبه تلاش نکنید ، منتظر باشید تا از مامبوی بهتر استقبال کنیم .
ما هم میتونیم در توسعه ی هر چه بیشتر مامبو سهیم باشیم ، حتی اگه هر کدوممون یه قطعه از مامبو رو تغییر بدیم و بهترش کنیم ، کمک بزرگی کردیم به کل مجموعه .
امیدوارم منظور منو بهتر فهمیده باشید .
در ضمن من در اون تاپیک یه سری مطالب رو نمیدوستم ، به همین خاطر قبول کردم ، ولی بیشتر که برسی کردم نظرم عوض شد .
یه نکته رو هم همینجا بگم : لطفا مطالبی که در سایت اصلی مامبو لرن مینویسید با واقعیت درست باشه و تبلیغ منفی نباشه .
مثلا مطلبی در مورد آجاکس بود که میگفت از رتبه بندی و ایندکس شدن در گوگل جلوگیری میشه . در واقع اینطور نیست .
چرا که گوگل یه موتور جستجو هست که تشخیص میده و امضای (User Agent) خودشو داره ، و وقتی به سایتی میره ، سایت برای اون موتور عنکبوتی ، طور دیگه نشون داده میشه که انگار اصلا آجامس نیست . ولی وقتی شما با اینترنت اکسپلورر یا فایر فاکس از اون دیدن میکنید ، کاملا آجاکسه . بنابر این مشکلی در رتبه بندی پیش نمیاد .
پس بهتره در نوشتن مطالب بیشتر دقت کنید .
فعلا خدانگهدار .

علاقه مندی ها (Bookmarks)