سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: مشکل با تنظیمات کامپوننت k2 -

تشکر شده 17 بار در 14 ارسال

مشکل با تنظیمات کامپوننت k2 -

سلام
    من کامپوننت بسیار مفید k2 را روی سایتم نصب کردم ولی مشکلاتی دارم که هرچه سعی کردم نتوانستم حل کنم. پیشاپیش از دوستانی که زحمت میکشند تشکر مینمایم
    1. مشکل اول این است که وقتی در منو به کامپوننت K2 ارجاع می دهیم خروجی بسیار زیبایی دیده می شود که مثلا یک مطلب عکس دار به همراه تعداد خبرهایی خلاصه و بدون عکس مثل عکس زیر

صفحه تنظیمات این قسمت هم در عکس زیر آمده

ولی وقتی روی یک بخش کلیک میکنیم و یا به هر روش دیگر غیر از روش لینک منویی به صفحه آن بخش میرویم دیگر نمی توان خروجی به شکل بالا(عکس اول) را ایجاد کرد.
    من عکس خروجی را و تنظیمات آن را در اینجا میگذارم

تنظیماتی که نتیجه آن عکس بالا شده هم این است

همانطور که میبینید چیزی برای تنظیم کردن ندارد؟ راهی میشناسید ؟ آیا میشود حالت منویی را برای همه جا فعال کرد؟
    • قسمت دوم سوال هم اینکه در سوم قسمتهایی شماره گذاری را چگونه می توان غیرفعال کرد؟ من تقریبا همه چیز را غیر فعال کردم ولی این کلمات نشان داده می شه (طبقه بندی فرزند، مشاهده موارد)
    • سوال سوم: در تنظیمات k2 فرق این دو قسمت که در عکس زیر مشخص کردم چیست. هر کدام کلی زیرمجموعه و تیک و ... دارد که با حذف و انتخاب آنها تفاوتی در خروجی دیده نشد
    • سوال چهارم: چطور می توان کاری کرد که در ماژول کاربران K2 کلمه های آیتم های اخیر و آیتم های آن که با رنگ زرد مشخص شده نمایش داده نشود. من هرچی بود رو خاموش و مخفی کردم

شرمنده که طولانی شد. شماره گذاری کردم و عکس آوردم تا دوستان دقیقا متوجه محل اشکال شوند
    با تشکر

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)