سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: نثب قالب در جوملا

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

نثب قالب در جوملا

با سلام و عرض خسته نباشید
    با عرض پوزش بخاطر غلط املایی در عنوان پست.از دستم در رفت !!!
    کاربر تازه کار هستم .از سوال های سطح پایینی که میپرسم عذر خواهی میکنم اما ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است.

من یک قالب فروشگاهی جوملا 3 دانلود کردم ک یک فایل بصورت زیپ هست.وقتی روش نصب قالب تو انجمن ها و صفحات وب میخوندم متوجه شدم که ا ز چند روش میتوان این کار را کرد. من قصد دارم بطور کلی قالب دانلود شده را نصب کنم بصورتی که مانند دموی آن ظاهر بشه.تو سایت ها خوندم که باید فایل quickstart اکسترک کنم و مثل جوملا نصب کنم.حالا سوال من اینه :

فایلی که من دانلود کردم شامل چندیت فایل زیپ و غیره هست و فقط یکی از اونها کوییک استارت میباشد.آیا برای نصب کامل قالب باید کل فایل دانلود شده را اپاود کنم و سپس اکسترکتش کنم و برم دوباره فایل کوییک استارت اکسترکت کنم و ادرس سایت تو مرورگر بزنم و مثل جوملا نصب کنم یا
    فقط فایل کوییک استارت اپلود کنم و اکسترکت کنم و ادامه بدم؟
    اگه حالت دوم درسته میخواستم بدونم پس فایل های دیگه ای که دانلود کردم و در بسته هستند چیه؟

ممنون
    ویرایش توسط alishakery : 07-23-2015 در ساعت 01:02 PM دلیل: ویرایش عنوان وغلط املایی

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 842 بار در 553 ارسال
    سلام
    ببینید معمولا در بسته ها چهار نوع فایل فشرده هست
    1- بسته نصبی قالب (خود قالب به تنهایی هست که از طریق مدیریت نصب افزونه ها در بخش مدیریت جوملا باید نصب بشه)
    2- بسته نصب افزونه های قالب به صورت جدا (در صورتیکه فقط قالب رو نصب کرده باشید باید افزونه های اون قالب رو هم از این پوشه بردارید و نصب کنید تا بتونید سایت رو مثل نسخه دمو طراحی و راه اندازی کنید)
    3-بسته فونت و فایل های psd قالب - این مورد دیگه واضح هست
    4- بسته qickstart یا نصب سریع در این مورد باید بگم بهترین و راحت ترین راه هست چون این روش مثل نصب جوملا هست باید مثل جوملا نصب کنید که با نصب اون هم قالب و هم تمام افزونه ها نصب میشن
    سوالی بود بپرسید در خدمتم
    موفق باشید

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)